Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prcičky sú moja slabina. The book of love nie až také zlé ako sa tu píše. Je tu niekoľko vtipných situácií, divoké party (ktoré v USA v skutočnosti neexistujú) a pekné baby, ktoré ukážu vcelku dosť. Ak niekto čakáte viac, tak ste naivný. Je pravda, že prvým dvom dielom sa to nevyrovná a ani ma to tak príjemne nešokovalo ako (neočakávaný) super masaker, ktorý posunie pojmy prsia a sprostosti vo filme o taký kus, ale rozhodne to neurazilo. Ak nemáte radi žáner ako taký tak vám to nič nedá, ale ak si viete vychutnať teen komédiu zo všetkými klišé, ktoré viete, že tam budú a keď tam sú tak ich odignorujete, tak vám prci 7 poskytne obstojnu zabavu. Rozhodne lepšie ako 4 možno na úrovni 3 alebo 5. Pripájam sa k kritike Stiflera, ktorého hral úplný čurák. To bola vždy zaujímavá postva. I keď Dwight my tiež nebol nejak sympatický ale časom som si na neho zvykol. Dufám že niekedy natočia 8 a že vymyslia niečo, čo bude lepšie ako book of love. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nehorázna pi*ovina... je až smutné ako tieto ďalšie trápne série špinia dobré meno klasiky... koľkokrát tu padne Stifler a rôzne iné známe tváre a ako sa to snaží nadväzovať... omg. Trápne, nechutné ešte raz trápne, hlúpe... proste takto nie. Niekto by to už mal zaraziť - už dosť, už nie! The Book of Love... what the fuck is this? 1/10 za Jessicu Drake, pretože aj porno ma viac rozumu a nadväznosti ako toto. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

po Nahé Míli sem si říkal,že "prcičkovská" série už nemůže moc klesnout,ale nakonec se ukázalo,že to ještě jde a právě třeba Nahá Míle byla ve srovnání s tímhle opravdu vtipná.Tady se nepovedlo zhola nic.Ústřední "panická" trojice (a nejen ta) je pouze souborem nesympatických pitomců,to co bylo původně zamýšleno jako vtipy rozhodně nefunguje (nepočítaje podivnosti typu znásilnění losem,nebo mrtvá 60 letá prostitutka).Zkrátka všechno špatně a těch pár koziček to v dnešní době nezachrání.Už by bylo na čase přestat tuhle značku ždímat,dokud má alespoň nějaký zvuk... ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Uff, teda ždímání serie se trošku už nedaří... Stiffler je asi nejslabší článek rodiny, jinak si nedokážu představit proč mi přišel tak neuvěřitelne bez kouzla... Alespoň známá tvár Levensteina to trošku přizachránila... No co si budeme říkat... když dám 2 hvězdičky tak jedna je za to, že se jedná o moji oblíbenou serii trapáren a druha je pravě za Levyho... ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Je tu jeden paradox, kterej spojuje většinu těchto "wanna fuck" filmů. Jsou určeny pro teen mláďátka, kteří se při sledování budou smát generačním loserům, trochu je litovat a nakonec jim přát vytoužený pich. Jenže většina postav v obřím šourku s těmito filmy svým loserovstvím přesahuje hranici uvěřitelnosti a poletuje si v říši trapného ireálna, světlá a koukatelná výjimka jako Sexbomba od vedle funguje přesně díky popření tohoto. Jenomže problém nastává v momentě, kdy oni zoufálci nejzoufalejší jsou po většinu času filmu blíže sexu než divácká cílovka za dobu celýho svýho studia a ještě k tomu s kočičkama, které několikanásobně přesahují požadovanou míru sex appealu střední školy. To diváka nevede k žádoucímu výsměchu postavě, nýbrž k zamyšlení nad vlastní situací s tím, že zářezový happy end není pak ničím jiným než velkým výsměchem z opačný strany, tedy od tvůrců k divákům. V loserovských komediích se pak prakticky obrací subjekt a objekt ve vztahu diváka a filmové postavy. Btw konkrétně k filmu American Pie Presents: The Book of Love nemá cenu se vyjadřovat. To je jako porovnávat recepty na Cuba Libre. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama