Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Do spolku beta mě to bralo, spousta srandy a hlášek, kdy se člověk neudržel a musel se smát. Ale tento díl mě nerozesmál ani jednou. Trapná trapárna, na čem není nic vtipného! Pokud chtějí takto pokračovat, tak at' už žádný nový díl netočí. Bohužel nenašel jsem žádný faktor, za který bych mohl dát alespoň 1*. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si v posledních pár letech zvykli, kdysi relativně vtipné komedie o "..." se z kin přesunuly pouze na DVDčka. A je tomu tak dobře, protože (co si budeme nalhávat) se jedná o nevýrazný plevel. Kupříkladu sedmý díl se vrací k proslulé knize, která leckomu posloužila jako zdroj informací pro "poprvé". Bude to stačit k zábavě? Myslím si, že až natočí 10 prcičky, tak už to bude tak ubohé, že to bude vyložená ztráta času. Kniha lásky nenabízí tolik vtipných scén jako předchozí díly, ale celkově moc akce taky nenabídne, příběh je prakrticky stejný jako vždy. Jediné co to má společného se všemi prcičky je herec: Eugene Levy, ten tu asi nikdy nebude chybět. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně strašný film. Už mě ti pitomci co se snaží zasunout nebaví, ale popravdě o tom vždy Prcičky byly. Jenže diváka to možná bavilo do třetího dílu, tohle je pořád dokola a už jsem si v některých naprosto stejných situací vybavoval Ozze, Jima a Kevina. Souhlasím s kolegou co tu psal, že ten buřtík, aby sbalil hezkou holku je nesmysl na Ntou. Stiffler je strašný! Někdo už by jim měl tu licenci na Prcičky sebrat. Na druhou stranu je film plný opravdu krásných žen, na které je radost se podívat. Pořád jsem teenager a alespoň nadpoloviční většině vtípků jsem se zasmál. Ke všemu ten konec s biblí byl dobře promyšlený. Stydím se za to,ale *** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento díl není tak starý, a tak si ho pamatuji ještě docela dobře. Zejména ta scénka s tím sobem, či co to bylo za elektronickou potvoru byla zajímavá. Nicméně to nemění vůbec nic na faktu, že tento díl je zatím z celé série dílem nejhorším. Hodnocení však zůstane stejné, protože sérii American Pie nepovažuji za pomyslné dno světové kinematografie a nevím, jak by musel některý díl vypadat, abych odpad dal. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to dobré. Tvůrci si uvědomili, že po druhém díle se veškerá originalita a drive vytratili, a myslím si, že se z toho nesnaží dělat něco víc. Film svými ambicemi tudíž nesahá nikam výš, než na video distribuci, což je dobře, protože to je tak zhruba vrchol jeho kvalit. Inspirace průbojnějšími komediemi je místy očividná, přinejmenším při tvorbě archetypů postav (jak hlavních, tak vedlejších). Jen teda nevím, co je to za high school, když většina (nejen slečen) vypadá, že by klidně mohli dělat PhD (naštěstí to jiným než fyzickým projevem ihned vyvrátí). Straight-to-video produkce má strop u tří hvězdiček (čest pomalu kultovním výjimkám), takže mé dvě hvězdičky jsou na poměry přízemních a výplachových komedií celkem dobré hodnocení. I když jedna hvězdička je přinejmenším za to, že se ve filmu překvapivě objevuje naprosté minimum nechutného (aka fekálního) humoru, a když už, tak je dobře podaný. Alespoň že tak. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama