Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Film po dějové stránce sice slabší, ale bavil jsem se.Sice né moc, ale rozhodně jsem se nenudil. Nejvíc mě dostala scénka s gorilou v baru - opravdu jsem se neudžel a musel sem se smát. Dle mého nejpovedenější scénka z filmu a když k tomu přičtu pár vtipných hlášek a Kevina Jamese :-) 75% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Průměrnej film na zamračený odpoledne. Podíval jsem se na to hlavně kvůli obsazení Sandlera, kterej jak jsem potom zjistil tam vůbec nehrál, nýbrž daboval opici. Což mi bylo taky prd platný, protože sem koukal v češtině. Je pravda, že takovejch filmů už tu pár bylo, ale vždycky to je něco jinýho. Já to beru, několikrát mi tam něco udělalo úsměv, možná jsem se párkrát i zasmál. Až na občasný trapný momenty je to fajn komedie... ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude opět nějaká trapná komedie, kde zvířata mluví a nedokoukám se na to dokonce. I když Kevina Jamese jako herce moc nemusím, tak mně v téhle roli svým výkonem velice překvapil. Ošetřovatel se mi nakonec líbil a byla jsem ráda, že jsem film shlédla. Příjemný film plný humoru a se špetkou romantiky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dr. Doolitle by čuměl. Naprosto primitivní nenápaditá komedie, která cílí jen na ty nejmenší diváky. Kevin James se ze sympaťáka z Hitche začíná pomalu ale jistě přetransformovávat v nesnesitelného blbečka, jehož komika se skládá pouze z pádů, poskakování jako debil a chcaní na vlka. Naštěstí je tady sympatická Rosario Dawson a některý scény jsou tak blbý až jsou dobrý (gorila ve friday´s). Jinak ale nic pro starší 15 let, i když pořád o několik galaktických vesmírů lepší než Chlupatá odplata s Fraserem. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)

Reklama

Reklama