Reklama

Reklama

Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí

(pořad)
Zábavný / Hudební
Československo, 1977, 153 min

Režie:

Ján Roháč

Kamera:

Jiří Lebeda

Účinkují:

Vladimír Menšík, Miroslav Horníček, Miloš Kopecký, Jiří Korn, Jiří Hrzán, Karel Gott, Jaromír Hanzlík, Milan Lasica, Július Satinský, Waldemar Matuška (více)
(další profese)

Obsahy(1)

První legendární silvestrovský pořad s Vladimírem Menšíkem... Televizní silvestrovské pořady patří v historii televizní zábavy k legendám. Připomeňme si tedy jeden z nejlepších silvestrovských pořadů, Silvestr 1977, moderovaný vynikajícím hercem a komikem Vladimírem Menšíkem. Ten na pódiu přivítá řadu osobností hereckého, hudebního i televizního nebe. Za některé z nich můžeme zmínit Miloše Kopeckého, Karla Gotta, Václava Neckáře, Waldemara Matušku, Helenu Vondráčkovou, a celou řadu dalších. A proto si můžete být jisti, že se na závěr roku budete výborně bavit v té nejlepší společnosti populárních osobností a skvělého humoru. (Česká televize)

(více)

Recenze (61)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Dříve, ještě za "komárů" se bylo na Silvestra na co dívat. Dnes ty pořady na Silvestra v podobě nepovedených záběrů a přeřeků na TV Ho*na nestojí ani za zmínku. Tohle je kult československé, pravé, od srdce dělané a nefalšované zábavy. | 80% (4*) | ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tohle je velká nostalgie a ukázka toho, jak skvělé jsme měli umělce, nic nesměli, všechno bylo zakázaný. Komanči jim dýchali na záda a přesto všechno byli úžasní, vtipní. Humor opravdu chytrý, do režimu se rýpalo inteligentně a s grácií. Človek se neuvěřitelně pobavil a zasmál. Kolikrát si říkám, jak tohle mohlo projít. Ta rudá vrchnost byla neuvěřitelně tupá, jinak to není možný. Scénka Horníčka s Kopeckým je geniální a Menšík, jako konferenciér božskej. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

To nejlepší co mohli na Silvestra v televizi vysílat, vysílají na Nový rok od 1:00 do 4:00... V roce 1977 byla televize jedna, ale její silvestrovský program stál zato a stojí zato i po třiceti letech, dneska je televizí 100 a ani na jedné není po solidním humoru, vtipu a legraci ani památky, fujtajbl, to aby se jeden hned na Nový rok po... (doplňte si co chcete, hodí se tam všechno možný:-) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady jsem si haluzí dopřál trochu té sváteční lahodné celozávodky! Super, osvežit si paměť, kolik že bomba herců, umělců, muzikantů atd... tady bylo. Z toho množství ze 77 roku už jich moc nezbylo, bohužel... Nicméně při scénkách Kopecký/Horníček, Hrzána pohádkáře, či debatu Filipovskáho s Louis de Funèsem, to bylo kouzelný! 85% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Trpké zklamání. Rozhodli jsme se bojkotovat debilní silvestry na našich televizích a podívat se na "starou dobrou klasiku" z dob socialismu. Připomínalo mi to trochu nějaký debilní americký seriál, kdy člověk jen díky smíchu publika ví, co by mu mělo připadat vtipné a čemu by se měl smát. Něco bylo dobré, ale i tak jsem čekal mnohem více... 50% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Když se hledal průvodce tímto silvestrovským večerem, Horníček vypadl ze hry jako příliš intelektuální, Kopecký pro nespolehlivost, Sovák odmítl s tím, že nebude dělat šaška a shora vnucovaného Buchvaldka odmítl režisér s tím, že v tom případě okamžitě skončí. Menšíka pak museli dlouho přemlouvat, než to přijal. (raininface)

Reklama

Reklama