Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Jak je u mě obvyklý, tak zase sem něco shlídnul až 2 roky po tom, co tohle bylo v kurzu. Nečekal sem nic, ale celkem příjemně mě tahle soutěž překvapila. Pohlreich by moh uvádět závody šnečích spřežení a byla by to furt zábava. Vaněk je praktičtějšího rázu (viz Peklo na talíři) a docela mi tam jako ten "hodnější" seděl. Výběr tý blonďatý bůhvíčeho byl jeden z největších omylů v historii obsazování, takhle nepříjemnou a nechutnou ženskou už sem léta neviděl. Co věta, to chuť jí zarazit kudlu do hlavy. Totálně zbytečná. Úkoly byly relativně nápaditý (i když ke konci už se to opakovalo) a s přehnanym PP sem počítal předem. Pokud by někdy bylo pokračování, asi bych se díval. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro mě originálni a musím se přiznat že po prvním dílu se mi to dokonce více zamlouvalo jak Ano, šéfe. S přibývajícími díly už ale kvalita velmi rychle klesá, začíná to být ohrané, půlka kuchařů naprosto nesympatická a celé mi to přijde tak trochu uměle vytvořené. Pohlreich navíc začíná už i na můj vkus až příliš machrovat a přejídá se mi. 60% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Primácká ždímačka nečekaně nabyté popularity šéfa Zdeňka Pohlreicha. Je dobře, že pořad Áno, šéfe! po druhé sérii na našich obrazovkách skončil (neberte to špatně, byl jsem jeho oddaných fanouškem, ale druhá řada šla kvalitativně volným pádem dolů), ale honem, honem vymyslet jak něco vytřískat ze Zdendy než se pod ním slehne zem-no nevím! Slabý odvar Masterchef Gordona Ramsayho, kterému nemůže Pohlreich nabídnout to co dával pořadu Áno, šéfe!, nemluvě o dvou zbytečných postavičkách Filipové a Vaňka. Každopádně je kuchařský souboj a milión korun českých dobou večerní uspávačkou. ()

pabelito odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nepochopenie konceptu programu zo strany dramaturga. Relácia vychádza z americkej reality show Masterchef, ceska mutacia je vsak iba obycajny "padělek". Zatial co Gordon Ramsey hlada najtalentovanejsieho "amaterskeho kuchara", Zdenek Pohlreich sleduje absolventov ceskych kucharskych ucilist ako robia "gulasovy zaklad". Cela ta relacia je zla uz od zaciatku, jej tvorcovia sa nevedia rozhodnut, co vlastne chcu a koho vlastne hladaju. Je to skoda, lebo Masterchef ma na celom svete miliardu mutacii a vo vacsine krajin islo o divacky trhak typu American Idol a v mojom pripade aj jeden z najoblubenejsich programov. Na Na noze mi uplne najviac prekaza vyber sutaziacich. Vacsinou ide o neskutocnych sedlakov, ktorych by Ramsey este na prvom castingu poslal "do prdele". Vrcholom je scena, ked vsetci dostanu ulohu spravit kuraciu roladu na hocijaky sposob a vsetci (ale uplne vsetci!) do toho draheho luxusneho francuzskeho kurata narvu zemlovku s petrzlenovou vnatou a vyslahanymi bielkami... Proste grc. (Fakt odporucam pozriet si ten Masterchef) ()

Hooya 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Zdeňka a kulinářinu obecně. "Na nože" mě tedy bavilo, místy i velmi, byť většina soutěžících mi byla krajně nesympatická. Nicméně po zhlédnutí předlohy (Masterchef) musím druhým dechem dodat, že si Češi zase jednou ukrojili příliš silný chleba a na kvalitu předlohy se dívají z úctyhodné dálky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno