Reklama

Reklama

Vyhlášený šéfkuchař Gordon Ramsay a jeho famózní kuchyně. Spolu se svým týmem chystá menu pro významné hosty... (TV Prima)

Recenze (10)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Skvelý koncept. Súťaže jednotlivých týmov, ktoré zisťujú koľko z 50 zákazníkov je ochotných zaplatiť za predkrm, hlavné jedlo a dezert + súboj Ramsay vs celebrita pri príprave toho istého jedlo, ale každý po svojom. A ako bonus je cesta za nejakým netradičným druhom jedla a ukážka jeho získavania resp. lovu. ()

crozet 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay je nepříjemný člověk bez ohledu na scénář, kde má napsáno, aby nepříjemný programově byl. Krom toho je poněkud obtěžující sledovat výpovědi "hodnotících" strávníků, kteří jsou koncentrátem negativ soudobé britské společnosti: neznalost, nezralost, ignorace a nezdravé sebevědomí. Jinak Gordonovi přeju hodně úspěchů na poli osvěty ve stravování a komerčního restauratérství! ()

Reklama

mover

všechny recenze uživatele

Název až příliš univerzální a neurčitý. Nikdo neřekne: podívám se na fantastického odborníka... Chtělo by to využít, čím je pořad výjimečný, jméno Gordona. (Víc vám k tomu nepovím.) Samozřejmě formát sám o sobě je zajímavý, díky skvělému G.Ramsaymu profesionálovi. To není ale zásluha televize Mnam nebo Mnau nebo jak se jmenuje.Naopak by se dal vylepšit dabing. Sotva 40-letého moderátora dabuje nějaký dědek, zatímco například 60-letého kuchaře nějaký mladík. Navíc jsme si zvykli z jiného pořadu, že Gordona přeci mluví J. May ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Dneska už klasická kulinářská show Gordona Ramsayho. Je z ní patrná taková ta nevyčerpatelná a překypující energie, kterou v sobě Gordon nosí a která je tak sympatická. Za normálních okolností bych tenhle pořad nekomentoval, ale všiml jsem si (a hlava mi to nebere), že to v českých podmínkách někdo přeložil jako "Faktický odborník" (zřejmě kvůli humornému zachování slovíčka fuck) a vážně bych se pozastavil nad tím, kterej idiot to vymyslel a kterej kokot schválil, aby se tenhle slint dostal na veřejnost. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že jde o obrácenou kombinaci Pekelných kuchyní a Nočních můr kuchyně. Tentokrát diváci vybrali nejlepší restaurace, a ty se utkávají v každém dílu jedna proti jedné ve vaření na určité téma. Není to špatné, chvílemi je to i napínavé, ale chybí tomu ty emoce britských i amerických Nočních můr nebo živelné emoce Pekelných kuchyní, chybí tomu ten vtip a nadhled. Je to příjemné, ale takové uhlazené. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama