Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (87)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay umí dát snad čemukoliv štítek "kvalita". Nesmírně jsem se u toho bavila. Navíc to, co Gordon o jídle řekne, je pro mě téměř písmo svaté, tolik si jeho názoru vážím... není o čem debatovat... Musím to doporučit všem, kteří až tolik nemusí klasické naučné kuchařské pořady, ale na vaření se dívají "obklikou".. Go, Ramsay, Go!! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] Jídlo. Televizní jídlo. To je moje. Jděte se bodnou s volbou zpěváků a talentovaných lidí, já chci u televize žrát očima k prasknutí. Gordon Ramsay je už dlouho můj idol a proto jsem nemohl první řadu US Masterchef minout. Show je to velkolepá jak se na americké reality TV patří, Gordon přebírá spíše roli hlavního mluvčího a tak trochu moderátora. Čímž se nenápadně otevřel prostor k vyniknutí i zbylých dvou porotců, kteří v přibývajících dílech jenom zářili. Zajímavé úkoly a nakonec celá ta řada utekla hodně rychle. První sezóna 55 % ()

Reklama

dee.n 

všechny recenze uživatele

MasterChef US je má nejoblíbenější kulinářská soutěž a zároven obrovská, načančaná, přehnaná, ale nutno říct, že akční, zábavná, emotivní a našlapaná show. Zatím shlédnuty série 3,4,5 a jede se dál. Než jsem objevila tento skvělý pořad klidně mě bavil i český Masterchef, ne nějak moc, ale bavil. Od té doby, co znám amerického, mi český přijde k smíchu. Největší rozdíl je při týmových úkolech. V US verzi vaří klidně i pro 300,500 vojáků, v české bylo maximum 12 osob a vše v jejich pidi restauraci, aby se jo náhodou nemuselo točit v exteriérech. Titul amerického MasterChefa si prostě musíš sakra vydřít. Hrozně mě baví se na tuto show dívat a ta jídla jsou kolikrát naprosto úchvatná :). ()

civrss 

všechny recenze uživatele

K jídlu fakt výborné! Masterchefa jsem dlouho neznal a trvalo mi řádnou dobu, než jsem mu přišel na chuť. Nesnášim reality show všeho druhu, a potom, co nám naservírovala televize Nova jejich slavného Masterchefa, nevěřil jsem tomuhle americkýmu ani blbý jméno. Ale jelikož mám už Pohlreicha plný zuby a jsem zvyklej si pouštět k obědu něco "chutnýho", zabrousil jsem teda na americkou kuchařskou hitparádu. Třetí sérii jsem si bohužel zkazil tím, že jsem si pustil rovnou někde dvanáctý nebo třináctý díl. Fakt jsem nepředpokládal, že na to budu pravidelně, nebo že mě to fakt bude bavit víc než ranec seriálů! Ačkoli mají Gordon Ramsey a ostatní porotci stále ty stejný kecy a časem vám to začne lézt krkem, stejně mě nikdy žádná reality show nebavila tak jako Masterchef! Fakt klobouk dolů. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ač reality show, tak mě docela dostala. Porota byla příjemná, Gordon Ramsey je zábavný a profesionální, Graham Elliot roztomile medvídkovský a Joea Bastianicha by asi nikdo nechtěl jako protivníka v pokeru. Žádný složitý formát, prostě domácí kuchtíci vařící proti sobě, ale mě to zaujalo a bavilo. Ale ti nahonění Amíci mě trochu srali, ne že ne. ////// Nečekala bych, že mě druhá, potažmo třetí řada bude bavit stejně jako první, už jsem si nějak zvykla na úpadek, zde mile překvapena. Spoil: Ta třetí řada? Christine? Nechápu, obdivuju, chvílemi nevěřím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama