Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Z nového Pohlreichova pořadu mám opravdu velice smíšené pocity.. Nabízí se srovnání s podobným počinem České televize Vše o vaření, z něhož vychází bez jakýchkoliv debat Vařte jako šéf !! jako jasný vítěz.. Pořadů podobného typu, kde i lidé z oboru zjišťují, že i ty nejjednodušší postupy či recepty se dají zkazit a jak špatně se u nás v tomto oboru stále vyučuje, asi nikdy nebude dost, i když si musíme uvědomit, že právě díky svému profesorství nutně postrádá zábavnost předchozích Pohlreichových pořadů !! V každém případě u mě právě tímto pořadem Zdeněk Pohlreich, který mě dosud bavil zejména nejen jako veliký profesionál a odborník na slovo vzatý, jež si nebere servítky, ale i jako velký "bavič" s nepřebernou zásobou mnohdy velmi zemitě lidových hlášek, stoupá na ceně !! Bohužel na to trio poloretardovaných (m)učedníků kuchařského řemesla, které neustále valí oči, naslouchá a stydlivě odpovídá, aby pak nevěřícně a hlavně dost uměle uznávalo svoje neumětelství, ale zejména ještě více rozsvěcovalo Zdeňkovu už tak dost zářivou gloriolu, což na mě působí dost nedůstojným dojmem, se nedá koukat !! Šéfkuchař takových kvalit, o nichž si dnes již dovolují spekulovat pouze ti nejskalnější příznivci pana Babicy, si přeci nemá zapotřebí honit triko, i když bych v tom tedy rozhodně nehledal žádný úmysl !! Zato Zdeňkova nová pomocnice Květa mě bavila dost, a tak jsem opravdu zvědav, zda přežije i epizodu zaměřenou na vývary..;) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je jeden z mála televizních kuchtíků, který se do tohoto zdánlivě stereotypního žánru snaží přivést nové nápady a formáty. Po výpomoci restauracím, kuchařské soutěži a grilování jsou tu tentokrát základy vaření. Příjemné prostředí, tradičně skvělý Pohlreich i zajímavý koncept pořadu mě oslovili. Jako největší negativum této série tak vidím patrně složení "učnů", kdy mi dva ze tří moc nesedli. Jinak mě pořad celkem dost zaujal a těším se opět za rok na druhou sérii. ()

Reklama

blitzer 

všechny recenze uživatele

Příjemný, užitečný a esteticky vydařený pořad o vaření, který se snaží tuto činnost diváky alespoň v základech naučit, nejde zde - jako v případě mnoha jiných kulinářských pořadů - o pouhé předvedení receptu (i když v několika případech jsem tady nabyl taky takového dojmu). Pomocní kuchtíci / učni mi nijak zvlášť nevadili, jen se mi občas nelíbilo jejich (zřejmě hrané) nadmíru servilní chování a pochlebování Pohlreichovi, o jehož kulinářských schopnostech netřeba pochybovat. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Zdéňa opět dokázal, že patří nejen do kuchyně, ale i na televizní obrazovky. Perfektní show, která je tentokrát opravdu čistě o vaření, a to pěkně od základů. V jednoduchosti je síla. To dokazuje Zdéňa už v prvním díle o vajíčkách. Vy, co Zdéňu nemusíte, se schválně na nějaký díl podívejte, věřím, že změníte názor. A vy, kteří máte Zdéňu rádi, se kochejte krásným, čistým vařením, nechejte se inspirovat a zasmějte se u Zdéňových hlodů. Jen tak dál! ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Až budu jednou miliardář a budu se 10 hodin denně kopat do prdele, pak se na ní dalších 6 hodin škrábat. Pustím si Zdendu, aby mi ukázal, jak zabít těch 16 hodin denně vařením snídaně / obědu / večeře. Celý tento pořad není tvořen pro lidi, ale pro pobavení, stejně jako "Ano šéfe". Ukažte mi jednu ženu, která ráno vstane a rodině připravuje snídani podlé této show, nebo přijde večer z práce a začne dělat dvou chodovou večeři. Při psaní tohoto komentu si uvědomuji že dvě hvězdy jsou prostě až přespříliš. To že dám odpad, neznamená, že Zdeňka Pohlreicha nerespektuji!! Jakožto profesionál ze stejného oboru, si tohoto člověka a jeho práce opravdu vážím. Nerespektuji tento pořad a jeho celkový koncept. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama