Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

teutates 

všechny recenze uživatele

Katherine mně pokaždé zklame, vytáčí a nejspíš na ni mám alergií, no snímek sem vzhledl bez zbytečné zaujatosti, či jakéhosi odporu, to přisahám! Nelíbí se mi její grimasy, nemyslím si, že je kočka a přijde mi přesvědčivá asi jak pochcaný sníh. A tady tohle - TV film, který vyplní prostor mezi reklamami, bohužel. 1/10 ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Riedky odvar z už aj tak podpriemernej Exmanželky za odmenu, akurát z prehodenými pohlaviami a dávajúci ešte menší zmysel. Úplná katastrofa to síce nie je, prežiť sa to bez problémov dá, i keď je to po všetkých stránkach nedomrlá a nezaujímavá záležitosť vhodná maximálne ako výplň medzi reklamy. 4-/10 ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie plná akce, dobrodružství, citů a vtipných hlášek. Katherine Heigl je jako vždy krásná a plná elánu a pořád se usmívá, akorát bych k ní dala nějakého více charismatického a zajímavějšího herce. Výborné na pobavení, nemá chybu, ale není to takové to TOP. I tak jsem se dobře bavila a rozhodně to nebyla ztráta času. Akorát mě celkem zarazilo, že to má být mimo jiné i thriller, to bych si nebyla až tak jistá. Je zde i něco s čím se můžu ztotožnit: "Navíc, nebudu říkat ne na dortíčky" aneb závěrečná a skvělá věta. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Katherine se může snažit jak chce, ale pro mě prostě není dostatečně přesvědčivá. Ne, nevěřím jí, že se za tak krátkou chvilku přetransformovala do bad-assačky, která byla na střelnici (?) dvakrát, a na konci se pětkrát trefí týpkovi přímo do srdce. Ne, ne, ne. A její detektivní schopnosti? Její z čista jasna objevená znalost policejních a dalších termínů, které pochybuju, že nějaká jiná prodavačka spodního prádla zná? Nežeru jí to, prostě ne. Když ale odložím stranou tuto "temnou stránku" filmu, nakonec z toho vylezl docela koukatelný snímek, který si mooožná ještě jednou někdy v daleké budoucnosti pustím. A mimochodem, trailer je asi lepší než celý film.. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema Lišov - Kvůli Katherine Heigl jsem se rozhodl, že si film pustím. Ovšem po 30-ti minutách jsem to musel vypnout. Byla to neskutečně nudná rádoby akční komedie, bez špetky humoru. Nejspíš už film nikdy nedokoukám. A to jsem chtěl jít na film do kina. Ještě že jsem to neudělal, to bych peněz za kino litoval jako snad nikdy. 29% (with J.) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama