Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě ne všechny scénky a hry se vydaří, ale i tak je tenhle improvizační pořad na solidní úrovni a dává trochu vzpomenout na legendární "lábusovsko-kaiserovskou" Ruskou ruletu. Ta je sice koncepčně jinak pojatá, ale kvalitních improvizačních projektů je v TV zoufale málo, tudíž lze Partičku jako jakousi vzdálenou praneteř z pátého kolena bez problémů označit. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že zezačátku stála tahle Partička docela za nic, dokonce přišlo zrušení. Ale po obnovení se všechno zázračně vylepšilo a já se u každého dílu neskutečně bavím. Zkrátka kluci zrajou jako víno a Partička je čím dál tím lepší. Suchánka, Genzera, Sokola a Chmelu v improvizování řídí Daniel Dangl, kterého dost očividně baviči rádi nutí říkat "ř", které Dangl jako Slovák nijak zvlášť nezvládá. Častý smích nad improvizací, kostýmy, špatnou výslovností a nad bůhvíčím ještě mě nutí očekávat další díly a sledovat dál a dáál :). Hlubocí intelektuálové se asi nepobaví, ale já vždycky slzím smíchy. Ano jsem omezenec :D. 95% ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Zo slovenskou verziou sa to dá ťažko porovnávať, v Česku to má síce možno veľký úspech, ale či už dvojka Genzer a Suchánek, Vilhelmová, Sokol, Chmela na čele s Danglom to nie je to pravé orechové, je to síce také české a aj ten humor je taký český, ale pre mňa absolútne nevtipné, sem tam dokonca trápne a nudné, improvizáciu však oceňujem, lebo sa snažia a rýchlo myslia a konajú. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na slovenskou Partičku, kterou jsem si za poslední rok celkem oblíbil, česká verze sice nemá a asi ani mít nebude, ale po třetím díle, u kterého jsem se mimochodem dobře pobavil, zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku. Předem musím říct, že Michal Suchánek a Richard Genzer neumí improvizovat. Respektive neumí improvizovat na dané téma, místo toho na jevišti předvádějí své typické krávoviny. Díky tomu se jednotlivé scénky mnohdy pořádně zvrhnou. A když to neženou až do úplného extrému, tak musím přiznat, že to je poměrně zábavné, ovšem jedná se o jiný druh humoru než ve slovenské verzi. Suchoš s Geňou tedy neumí improvizovat, ale jsou alespoň vtipní, na rozdíl od Igora Chmely. Ten je takový nemastný neslaný a posadit na jeho židli místo něj požární hydrant, tak se asi nic moc nezmění. Jako nejprofesionálnější mi v českém kvartetu přijde Ondřej Sokol, v jeho případě se jedná o příjemné překvapení. Trochu mě pouze udivuje, že zde Dangl recykluje témata, která se již dříve objevila ve slovenské Partičce. Jistě, je to jen téma na papíře, herci a průběh scénky jsou úplně jiní, ale i tak by mohl být kreativnější. Česká Partička je jiná než její starší sestřička ze Slovenska, avšak není zase tak špatná a dá se u ní zasmát. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem popisoval na profilu pořadu TELE TELE. Dvojici Suchánka a Genzera vůbec nemusím. Tento pořad je ještě horší než TELE TELE. Dvojice těchto herců ze sebe dělají naprosté "debily z ústavu". Nesmyslné vtipy a trapné scény předvádějící. Takže se téměř vůbec při sledování tohoto skvostu nezasměju. Takže hodnotím nekompromisně na 1% = odpad! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Seriál vyhrál v roce 2011 v soutěži TýTý v kategorii pořad roku a stal se rovněž absolutním vítězem. Uspěl také Ondřej Sokol, který se stal osobností televizní zábavy a který byl současně nominován v kategorii objev roku. (kohout08)
  • Jiří Langmajer v jednom rozhovoru řekl, že pro něj zájezdy s Partičkou byly náročné. On je zvyklý na pevný text a s improvizací měl problémy. Kdo to ale podle něj chytil dobře, je Igor Chmela. (VSVB)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama