Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 1
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (210)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušná komediální jednohubka s pohodovou atmosférou a sympatickými charaktery, která mi vlastně jen připomněla jeden z mých největších seriálových restů. Něco mi totiž říká, že v případě nakoukání bych si to celé logicky užil podstatně více. A možná bych i pochopil, proč je tu za titulní postavu týpek, co je ve filmu z celé pětice snad nejméně. Jeremy Piven si to ale pořád neskutečně dává. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem seriál, ale jak jsem tak na to koukal, možná by mě mohl bavit. Přece jen mě zákulisí filmování v Hollywoodu docela zajímá, stejně jako skutečnost, že se zde vyskytují skutečné hvězdy Hollywoodu. Není to celé vtipné, na to není scénář dost dobrý, ale jsou zde momenty, které mě rozhodně bavily. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PAMATUJEŠ TOHO FOTBALISTU Z KOLUMBIE, KTERÝHO POVĚSILI ZA PTÁKA POTOM, CO NEDAL VÍTĚZNEJ GÓL? TAK TAM MÍŘÍME, KDYŽ TEN FILM PROPADNE. VINCE SE Z TOHO NEVZPAMATUJE, ANI JÁ, ANI TY…“ /// Film pro filmový fanoušky, milovníky žhavejch koček a ty, co rádi poslouchaj kecy vo píchání. Že by to byla extra prdel to ne. Spíš takový úsměvný, ale hlavně – POZITIVNÍ! Navíc jsem překvapenej, kolik lidí je ochotný vzít „cameo“ a udělat si ze sebe prdel. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se do Hollywoodu. (jak na návštěvu? Hrát vole!) 2.) Tenhle seriál mi nic neříká. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Satanapustá, zoufale nevtipná, až bolestivá kokotmédie o slizkých, zdegenerovaných snobech, která se urputně snaží být Kalifornikejšn, ale zůstává jen satanapustou, zoufale nevtipnou, až bolestivou kokotmédií o slizkých, zdegenerovaných snobech, kteří si asi jakože „ukrutně vtipně“ nastavují zrcadlo. K tomu všemu je to až na výjimky osazeno natolik nesympatickými, až odpudivými nehereckými držkami, že jsem z toho měl stejný zážitek, jako bych sto minut čuměl na zanícený bércový vřed Liama Nýsna a musel se smát tomu, jak z něj stříká hnis. Ale třeba takový Brendn Volš by se u toho dozajista smíchy pobryndal acidofilním mlékem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,363,404Tržby Celosvetovo $46,225,326Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ len taká trošku zbytočná trapošina, nie /20%/ ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • V cameo roli se představil jeden z nejlepších fotbalistů poslední dekády Thierry Henry, který je vzhledem ke svému působení v týmu NY Red Bulls populární i na americkém kontinentu. (hendrich6)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama