Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 3
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (210)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ari fucking Gold bitch ! Pokud jste neviděli seriál, možná vás to jen vlažně pobaví. Pokud ano, je to jasných pět. To je bez debat. Pár bodíků bych tomu ale ubral za řádně slizskýho šestýho smysla a hned v závěsu za ním Billy "redneck" Thornton. Jinak super, Cadillac Ciel Concept, hot chicks co víc si přát....ale ARI GOLD RULEZZZZZ !!! 90% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Charismatický Adrian Grenier a spousta vtipných hlášek mi zase v traileru slibovali hory doly. Něco jako, že když zaplatím nehorázné peníze za kino (neberte mě špatně já do kina chodím ráda), tak uvidím něco, co jsem nikdy v životě neviděla. To se taky stalo... Ale viděla jsem jen film, který mě v minutě dokázal unudit k smrti. Hora keců, scénář tlustý asi jako všechny díly knižního vydání Pána prstenů od J.R.R.Tolkiena, většina hereckých výkonů naprosto nezajímavých....Z čeho jsem tedy ještě nechápala bylo udílení cen ve filmu, kde si asi pět vteřin zahrála třeba Kate Hudson atd - tedy pochopila jsem to tímto stylem: vezmeme kameru na nějaké ty zlaté glóby a dáme tam z toho pár záběrů... Nejvíce mě ovšem rozčilovalo neustálé omílání toho, že nemají peníze na film a také o kvalitě toho natočeného materiálu - z kterého se báli ukázat více, aby jsi náhodou ten geniální nápad neukradl. Jediný komu bych chtěla poděkovat za to, že jsem po shlédnutí vzteky nerozbila dveře při východu z projekčního sálu, byl Jeremy Piven a jeho perfektní ztvárnění nervozního producenta. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já ten seriál neznám a ani mě to neláká, což je problém asi na mojí straně a tenhle film mi přišel pod ruku a byl celkem vychvalován. Tak jsem si řekl proč ne. Komedie??? Vážně? Nuda jak prase, trapný nevtipný hlášky, otřesná kamera... no jestli je takovej seriál tak už vim proč jsem ho neviděl. Jedna hvězda za Liama Neesona. To je ten typ filmu co vás akorát tak nasere, protože čekáte, že vás aspon trochu pobaví (když už má v žánru komedie) no a pak to dokoukáte a vy si řeknete akorát proč? ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Filmový Entourage připomíná kluka s fajn svojskym smyslem pro humor, co se ocitne uprostřed neznámý party a šíleně se začne přetvařovat, aby zapadl - jakkoliv by to ani pořádně nebylo nutný. Potažmo filmový Entourage připomíná hodně nepovedený tribute z dílny úplně jinýho autora. Rozhodně to ale neni uctivá tečka za seriálem, kde se takhle bezmyšlenkovitě jedno cameo na druhý fakt nekupí, a kde je ve skutečnosti patrná nějaká ta chemie uvnitř entourage. Tu se na filmový plátno absolutně nepodařilo přenést; tahle partička mi místo toho byla vysloveně cizí a ukradená. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Považujem za obrovské šťastie, že ma minul seriál. Neskutočne nevipné a trápne až úbohé spracovanie. Koho ešte stále baví tie často omieľané sexuálne narážky a nechutnosti? Že vraj príjemná oddychovka, no mne sa z toho chce zvracať. Raz tu hlasujete a vychvaľujete do nebies pseudoumelecké drámy, inokedy tie isté osoby vidia na tejto znôške dementných dialógov niečo strašne žartovné. Kde sú časy pánov komikov ako bol Louis de Funes? ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)
  • Kevin Connolly si při natáčení fotbalové scény s americkým fotbalovým quarterbackem Russellem Wilsonem zlomil nohu. (willy1)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama