Reklama

Reklama

Žralok útočí

(TV film)
  • USA Shark Attack

Obsahy(1)

Mořský biolog Casper Van Dien a Jenny McShane se rozhodli objasnit příčiny nepřirozené agresivity žraloků. Brzy ale zjistí, že mořští predátoři nejsou pro malou africkou vesničku na pobřeží jedinou hrozbou... V africké oblasti Port Amanzi dochází k enormně zvýšeným útokům žraloků na lidi. Když se jejich obětí stane i mladý mořský biolog Marc, rozhodne se jeho spolupracovník a přítel Steven McKray, že této záhadě přijde na kloub. Přijíždí do Afriky a intenzivně se vrhá do vyšetřování. Záhy se mu podaří zjistit, že útočící žraloci vykazují různé genové degenerace - jsou zmutováni ve vraždící stroje. Příčinou je prozatím neznámá chemikálie, která se do místních vod dostala pravděpodobně s jasným úmyslem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Obludně debilní nedokoukatelnost, navíc díky malému rozpočtu v tomto filmu nechal režisér mluvit a hrát pouze komparzisty včetně Kašpara van Diena... Ani pod mírným vlivem afrodiziak (Krušovice) jsem nebyl schopen tuto břečku dokoukat. Nevim co bych musel smažit abych se dobrovolně dokoukal i na druhé a třetí pokračování. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase až tak špatné. Pravda, o scénáři a logice některých scén škoda mluvit, ale naproti tomu žraloci byli velmi věrohodně vytvořeni. Pobavila mě scéna, v níž Casper Van Dien navštívil výzkumnou laboratoř, celou si ji s úžasem prohlédl, pak vzhlédl ke stropu a prohlásil: "Impozantní...":) V porovnání s celým zpracováním filmu zde toto slovo působilo až příliš filozoficky a vtipně, když jej pronesl člověk, který nahání žraloky a často se své blonďaté kolegyně ptá, "zda je v pořádku":) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No jo Casper začal bojovat s broukama a teď přesedlal na žraloky co útočí, jelikož jsou nadopovaní chemikáliema. To je originální že jo? Okej fajn tak je to jakože hororové déčko, ale já se opět svým zvráceným způsobem bavil. Mám prostě pro filmy se žralokama slabost a když se neberou vážně, jsem v hodnocení mírný. Takže zlatá střední a další brácha Čelistí je za mnou. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +Casper Van Dien -zdlouhavé, céčkové, nudné dialogy/// Tak tohle je vážně bída. Ani nevím proč jsem se na to začal dívat. Dobře no Casper Van Diena už jsem dlouho neviděl, ale evidentně mu Hvězdná pěchota v kariéře až tak moc nepomohla nebo potom nechápu, proč si vybírá takovéto sračky. Jmenuje se to Žralok útočí, přitom o žraloka tam až tak moc nejde. Nebýt mého oblíbence a závěrečné akce, asi by to byl čistý odpad./// Celkem 27%/// ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek slabý, o prostředku se dá říci to samé a konec jsem k mé nezměrné lítosti prospal. Stevene, ty amatére v kulatých brejličkách na režisérské židli - takto má vypadat napínavý film o žralokovi, co chytne diváka do čelistí.. Strašně rád bych o Casperovi napsal, že je to špatný herec, ale to by nejdříve hercem musel být. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jenny McShane (Corine Desantisová) si zahrála i ve třetím dílu série, u nás pojmenovaném Lidožrout (2002), avšak zcela jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama