Reklama

Reklama

Federální agent Robert "Bob" Mazur (Bryan Cranston) se v 80. letech dostal v utajení dál než kdo před ním, když pronikl do srdce drogového kartelu samotného Pabla Escobara. Pod krycím jménem Bob Musella se stal stal klíčovou osobou při praní špinavých peněz a spolu s dvěma dalšími tajnými agenty (Diane Kruger, John Leguizamo) riskoval život, aby vybudoval solidní případ a přivedl co nejvíc drogových baronů před soud. Obklopen násilím a korupcí, Mazur se musí dostat do přízně Escobarovy pravé ruky, Roberta Alcaina (Benjamin Bratt) a přitom neudělat jediný chybný krok. (Magic Box)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (195)

mira007 

všechny recenze uživatele

Hned první akce je naprosto impotentní a trapná a celá první polovina filmu je líná a trochu zmatená až jsem přemýšlel, že to nedokoukám - nechápu jak to tady můžou přirovnávat k fantastickému Narcosu nebo i Kokainu s Deppem. Druhá polovina nabere dech a dostane se divákovi celkem až dokumentární film o praní špinavých peněz ( čili spíše kancelářský thriller ) , špionování ( retrotechnika) a infiltraci do struktur Medellinského kartelu. A taky trochu psychologický film o tom jak se mlátí skutečný život a ten vymyšlený u agenta Mazury/Muselly. Nakonec to byl film, který stál za vidění a jednu hvězdu navíc dávám za kouzelnou Diane Krugerovou a elegantního gaunera Bratta. Hlavní hrdina hraje dobře, ale při srovnání se skutečným Mazurou, měl být vybrán trochu mladší playboy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

S ohledem na společnost o které film pojednává jsem čekal trošku jinou dávku než takovýto čajíček. Pár scén napovědělo, kudy se měl ubírat celý film, aby bylo napětí tak husté že by se dalo krájet, ale tady to rozkrájel Brad Furman dřív než bylo třeba. Víc Dianky by taky neškodilo, ale to je spíš osobní záležitost. ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Pro mě skvělá záležitost! Diane Kruger na jedničku a Bryan Cranston také skvěle. Film má velice dobré tempo, nenudí Vás. Ani dialogy a ani tím, co se zrovna děje v akci. Neříkám, že se jedná o film, na vrcholu, ale říkám, že se jedná o film, který je srovnatelný se špičkou. Role infiltrátora, musí být neskutečně těžká. Jedna chyba, jedno chybné slovo, jeden chybný moment a může být po Vás. Pablo Escobar si nejspíš myslel, že je drsňák, ale ve skutečnosti, je pro mě drsňák Robert "Bob" Mazur. Muž, který se dokázal vměstnat i s trochou potřebného štěstí, mezi drogové bosse, spadající pod Pabla Escobara. Zde, sehrál Bryan s Diane Kruger vynikající dvojici. Zpočátku se mi esteticky nezdálo, že se Ti dva k sobě hodí, to ale vynahradili svými hereckými výkony. Nádherná Diane a zkušený Bryan. Ono se to nedá srovnávat s filmy, jako jsou Kokain. Zde se jedná o film, který nám ukáže, pohled z druhé strany a tohle dílo, se velmi povedlo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Síce absolútne rutinne nakrútený triler na motívy skutočných udalostí, ale téma je natoľko silná, že to stačí. Réžia necháva priestor pre hercov a Cranston s Leguizamom, ale aj Brettom sa vyfarbili v tom najlepšom svetle. Téma rozpadu rodiny na dvoch príkladoch nevyrušuje a neprebíja boj proti organizovanému zločinu. Infiltrátor krásne ukazuje, aké obrovské riziko na seba berú títo radoví zamestnanci, ktorých komanduje nejaká milf šéfka ako boss zamestnancov Tesca. Film navyše pôsobí aj vo svetle záverečného zhrnutia skutočnosti, akoby si vystačil iba s reálnymi faktami. Asi to nebude úplne pravda, ale aspoň si môžeme povedať, že sme po jeho pozretí o niečo múdrejší. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bryan Cranston s dobrým režijním vedením uhraje všecko. Už po prvním plakátu, kde vypadá jako Stan Lee, jsem očekával utajenou pecku, ke které se mnoho lidí nedostane a musim říct, že už kvůli závěrečnému mega bustu a sličné Diane Kruger to rozhodně stojí za to vidět. Nebezpečně se film opírá o téma Narcos, ale don Pablo se tu naštěstí jenom mihne a Infiltrátor tak stojí na vlastních nohou. O to víc mě to ale láká s blížící se třetí řadou pustit i do onoho seriálu. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (10)

  • Film se odehrává v roce 1985, ale v bowlingové herně je možné vidět automatické počítadlo skóre, které se poprvé objevilo až v 90. letech. (vojacekr)
  • Kódové označení pro misi v utajení bylo "Operace C-Chace". (kellne)
  • Když Bob Mazur (Bryan Cranston) slaví s manželkou v restauraci výročí, stěžují si, že dostali špatná místa, protože neměli rezervaci. Přitom ale měli objednaný dort i s blahopřáním. (Milan25)

Reklama

Reklama