Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Sinn odpad!

všechny recenze uživatele

Je to odpad, ale trpím zvrácenou potřebou vyžívat se v těchto typech pořadů. Přece Vepřová hlava Vojtek, Hitmejkr David, Vražedkyně Darinka a Omyl přírody Vrbovský, to prostě nejde nesledovat. Jejich haštěřeníčka o 22 nebo 30 letech v šoubyznysu (to jako respekt neboco? českej šoubyznys? no way) a přetahování se o nuly, kterým chybí charisma a vypadají, jak kdyby je někdo vytáhl z výlohy NewYorkeru, to je slast. Jo a ještě fotečku mrtvýho táty do ruky, to aby nám ty hlasy lítaly jak o život, omg...Sledovat jen na vlastní nebezpečí. Jo a víte proč Rytmus chodí s Darou? Protože zabila, přece! ()

Reklama

Attta

všechny recenze uživatele

Začnu hned od "podlahy" a to porotou. Michal David přes to, že jeho výstupy jsou mi minimálně odporné a jeho muzika ještě z minulého režimu se mi hnusí, tak se v muzice vyzná a tak ho jsem tam ještě překousl, ale Rytmus, který se tváří že muzice rozumí a místo toho jen posuzuje jak by dané lidi "prodal" a jak jsou cool je nehoráznost, která v hudební soutěži nemá co dělat! I přes to že Dara má kolikrát vcelku rozumné názory, nemám k ní jako hudebníkovi i člověku žádný respekt a neberu ji jako hudební autoritu a věděl bych o 100 dálších lidech, kteří si tam zaslouží být daleko víc než právě ona! Pepa Vojtek muzice rozumí, ale je hodně jednostraný což by mi až tak nevadilo pokud by se jako hudeník více "rozevřel" a využil svůj hudební potenciál k posuzování. Soutěž jako všechny tyhle soutěže mají jedno společné a to KOMERCI, která srší všudypřítomnou atmosférou! Proč se někdy nesejdou inteligentní lidi a nesnáží se udělat něco na úrovňi to nepochopím. Tímto tuto sutěž odsuzuju do hlubokého zániku a jediná výhoda je že jsem se nemusel dívat na úplné trotly z hvězdné pěchoty!!! Opravdu jsme dospěli do fáze kdy se nám kultura rozpadá pod rukama kvůli všem takovým zámořským sračkám, které tu přichází (a většinou se ještě snaží okopírovat vše a nakonec to není vůbec originální a srší z toho trapas!!!)! Jak by řekl náš známý professor z Futuramy: "I don't want live on this planet anymore!" Pokud bude sledovanost takovýchto pořadů u nás stoupat tak je u nás rozmanitá a seriózní kultura mrtvá během 20 let! Místo čučení na takovouto zhovadilost si raději koupím lístek do divadla!!! ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomto "inovativním" pořadu zajímavé, je dětinsky naivní představa těch idiotů (rozuměj: "zpeváků"), co se do toho přihlásí a doufají, že se z nich stanou profíci nebo snad hvězdy. Tak nějak bych čekal, že za těch deset řad SuperSrát a jednoho X-Traktoru všichni vědí, že "prorazí" maximálně jedna zpěvačka za pět řad, a to ještě musí řádně pohulit majetného producenta, jehož semeno bude po dobu jednoho roku s předstíraným úžasem zdarma polykat a ten jí pak možná natočí CD s jednou písničkou, které se bude přidávat k balení Perwollu zdarma. "Lidé", co čumí na tuhle sračku pak ve Slavíkovi posílají hlasy Gottovi, Bílé a jiným playback Tutanchámonům české estrádové pop "scény", která zamrzla před dvaceti lety a nehodlá se hnout z místa. Přesto se ti samí lidé před startem nových a nových variací na "Pop Idol" nechají přesvědčit, že skrze své Nokie 3310 musí akutně najít nového zpěváka pro Česko-Slovensko. Extrémně zadlužená TV Hovna s tváří zpravodajství TýTý Borhyovou, která netuší, co je CNN, za to vám s úsměvem přečte zprávu o nově narozených zvířátkách, je schopná ždímat z tohoto patnáct let starého formátu i tu nejposlednější kačku, kterou by jí mohl vychcat a česká teen generace spolčená s důchod people, nehodlá u volby svého televizního programu nadále přemýšlet. Klasicky nasrat za 0%, ostatně jako u všech jiných (stejných) zpěváckých sraček zamrzlých v roce 2001, které se českému diváctvu pokaždé představí jako vrchol televizní zábavy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar má Hlas tú výhodu, že plevel ostal pred dverami a porota si môže vyberať už len zo skutočne talentovaných ľudí. Takže hodnotiť nápad, prevedenie, alebo výber poroty? No to posledné je asi v našich končinách na show to najhoršie. Pepa Vojtek neustále říká, že je to supr, Darinka je z každého hotová, Michal je proste Michal a Rytmus zase nezvláda svoje ego. Takže suma sumárum tri hviezdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama