Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (68)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Sponsored by Kia... Ze začátku mě jakžtakž bavila ta propukající romance, ale nebrala mě zápletka. Poté, co se ti dva dali dohromady (tohle ani nepovažuju za spoiler, to bylo samozřejmě jasné už podle názvu...), a začíná se trochu více řešit Muirfield a spol., se sice trošku zvedla úroveň děje, ale zase mě vytáčela skoro každá společná scéna titulního páru. V každé epizodě v jejich vztahu nastal jistý pseudo-problém, který pak řešili v lobotomických dialozích. A na konci dílu si padli do náručí, aby v další epizodě mohli začít zase od začátku. Muirfield jako super tajná, super výkonná a drsná nejdrsnější organizace místy totálně selhává. A paní Logika si v seriálu občas dává hodně dlouhou pauzu... K postavám: Kráska je otravná, zvíře prkenné. Zachraňují to některé vedlejší postavy: Vincentův spolubydlící J.T., Catina parťačka Tess a později i Gabe. Vydržela jsem celou první řadu, další už ale nedám ani omylem. ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch seriálů co mě chytil a nepustil do posledního dílu. Nešlo přestat. Ale upřímně první dva díly mi přišly docela hrozné. Takové kýčovité. Začátek – Zvíře zachrání vysokoškolačku v lese a nechá ji tam a uteče. Ona se ze studií práv stane úspěšnou drsnou policistkou po vraždě matky. Pak ho najde v rozpadlé chemičce, kde žije, skrývá se, s vysokoškolským profesorem … Ale pak už to bylo jiné a moc dobré. Vlastně skvělé. V první řadě je Vincent hodně citový, hlavně opatrný, zamilovaný a vlastně roztomilý. V druhé řadě je z něj opravdový zabiják a je tím skoro přitažlivější. Prostě drsňáky a zároveň trochu záporáky má každý rád. Ale ve třetině druhé série mi přijde, že se z něho stává opravdový hajzl a to mě docela vadilo. Upřímně mě v druhé řadě hodně štvalo, jak se to pořád ve vztahu Cat a Vincenta pořád otáčí. Jak na houpačce. A pokaždé, když to bylo téměř beznadějné, tak se to zase zlepšilo o 100% a v druhém dílu se to zase pro změnu hned o 100% zhoršilo. Vztahy hold takové jsou, na houpačce, ale prostě mě to štvalo. Na psychiku toho bylo až moc. Ale tohle všechno je spíš subjektivní hodnocení toho, jak se to pořád kazilo, ale nakonec to vyústilo v ten vztah, co jsem očekávala a chtěla. O seriálu to vypovídá jediné, že je stále na co se dívat. Ale pozor, aby ty neustálé obraty člověka nevydeptaly. Herecké obsazení (Cat a Vincent) je dobře vybrané a jejich výkony moc dobré. Samozřejmě bych měla i několik výhrad, když bych seriál hodně rozpitvávala. Jak k některým hereckým výkonům, tak i ke zpracování některých dílů atd., ale rozhodla jsem se seriál hodnotit z prvního dojmu a ten byl - nadšení. 5 hvězd - 90% ()

Reklama

moikki 

všechny recenze uživatele

Seriál je horší průměr, jelikož nápad tady moc vidět není a jednotlivé epizody se po pár dílech slévají do sebe. Ale na hlavní hrdinku se dobře kouká. Je to spíš pohádka na dobrou noc, která se snaží tvářit jako krimi. Pro dlouhé zimní večery to ale není zas tak špatná výplň, kde se dá zasnít o lásce i přes útrapy okolí. Tak trošku změna, jak se seriál nachází dál a dál, klesá mé hodnocení. Ze začátku jsem tomu dávala šanci, ale teď už ztratil jakékoli kouzlo, nezachrání to ani Kristin, která by mohla být asi jediným tahounem seriálu. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Nevadilo by mi to, brala jsem to jako blbinu na zaplácnutí pár večerů. Postavy trapný, Lana Langová sice fajn, ale nic, co bychom už neviděli. Iritoval mě hlavní hrdina, ale co... Pořád o fous lepší než Tak jde čas. Ale další série? To jako vážně? Nechápu, jak je možné, že třeba Ringer další sérii nedostal a tato ptákovina ano. Zůstává mi nad tím rozum stát. Nejdřív jsem dávala **, teď mi škube ruka směrem k odpadu, protože to bylo čím dál víc o ničem. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím jako průměr. Až padne celá série, tak se rozhodnu... na jednu stranu s prominutí debilita první kategorie a prznění nádherné pohádky a na druhou stranu je v tom možná potenciál k něčemu většímu. Obávám se ale, že z tohoto počinu CW, nikdy nebude legenda. Na takový titul má pohádkový seriál Once upon a time, ale ten má Roberta Carlyla, Ginnifer Goodwin, dokonce Kristin Bauer Van Straten a ostatní herecké skvosty... Beauty and the beast nemá v tomto ohledu nic. ()

Galerie (468)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku dílu, když má Vincent (Jay Ryan) sen o Catherině (Kristin Kreuk), hraje v pozadí skladba Heaven (2013) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich třináctého studiového alba s názvem „Delta Machine“, které bylo vydáno v roce 2013. (Trajektt)

Reklama

Reklama