Reklama

Reklama

Poslední dny na Marsu

  • Velká Británie The Last Days on Mars (více)
Trailer

Měl to být poslední den jejich mise na Marsu, jenže poté, co se jeden ze členů týmu vydá na neschválenou expedici, to možná bude i poslední den jejich života... (Czexx)

Videa (3)

Trailer

Recenze (379)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Krásný, čístý SF vizuál, triky na úrovni, kvalitní herci-to všechno tam je. Ale když už se s tím tak napiplali, nemohli tam hodit nějáké hezké chapadloidní emzáky? Nějákou kreatůru nad kterou by mé oldschoolové, sci-fi horrorové srdce zaplesalo nadšením? Jasně, někdo by potom možná nadával, že to vykrádá Alieny, The Thing, nebo třeba Critters, ale takhle je to stejně jen taková-lépe natočená ale méně COOL-variace "Ghosts Of Mars"......... Nenudil jsem se ale ve výsledku mě ten promarněný potenciál zklamal. Škoda :( ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Vizuál fajn a príbeh tiež vyzeral na dobrú záhadnú vesmírnu zabijačku, ale nakoniec to ostalo len pri fajn zabijačke s dobrými efektami a hercami, ktorá si bere od každého sci-fi filmu niečo a sama nič nové navrch neprihodí. Škoda, po Prometheusovi tu mohol byť ďalší slušný sci-fi horor, ktorých dnes už ubúda. 65% - 3* ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film mě velmi nadchnul už i trailerem,který jsem viděl asi před měsícem.Ale když jsem pak začal pozorovat,jak rapidně jde hodnocení tohoto filmu dolů,začal sem se strachovat,že by to mohla být třeba i blbost.Po zkouknutí ale říkám,že to byl výborný film.Atmosféra na vás doléhala už od prvních minut.Dále skvělá kulisa a dobře propracované prostředí a různé technické věci.Možná,že příběh byl takový jednoduchý a ničím vyjímečný,ale mně to stačilo a byl jsem potěšen.Pro mě to určitě propadák nebyl.Hodnocení:75%.P.S.Velmi se těším i na Europu Report,která také vypadá zajímavě. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Herec Liev Schreiber je zárukou minimálne dobrého hereckého výkonu, no a žáner sci-fi navrch, tak som veril, že to zaboduje. Úvod diváka pomaly zoznamuje s prostredím i postavami, vyzeralo to nadejne, ale príde náhly zvrat a dej sa rýchlo zmení v lacnú vyvražďovačku , ktorej chýba nápad i napätie. Film z biedy vytiahne až posledných 20-30 minút, kde to zachraňuje spomínaný L. Schreiber, ale hlavne dôvod, že už niet koho vraždiť, takže ten komornejší záver som si užil najviac. Trochu škoda, pretože sci-fi z prostredia Marsu vyzeralo lákavo. Iba na jedno pozretie. 60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není od věci si tu a tam odskočit k scifi-hororu a tak jsem svou pozornost upřel na novinku odehrávající se na Marsu. Sedmimilionový rozpočet nesliboval žádné zázraky, ale herecké osazenstvo nevypadalo na první pohled špatně a tak jsem tomu dal šanci, přestože jsem věděl, že tu má jít o zombie kousek. Žádné převratné zápletky a originality jsem se sice nedočkal, ale k mému nesmírnému potěšení, tu zombie zas až tolik prostoru nedostaly. A když už se objevily na scéně, šlo většinou o slušnou akční jízdu, která mne ani moc nenudila. Tvůrci dokázali místy vytvořit zajímavou atmosféru a přestože by se tu dalo nalézt i několik slabších pasáží, byl jsem nakonec přece jenom spokojený (tedy v rámci možností). Tahle britsko-irská spolupráce si dle mého názoru průměrné hodnocení zaslouží.50% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení snímku probíhalo převážně v oblastech Jordánska, státu v oblasti Blízkého východu. (Conspi)

Související novinky

Festival sci-fi filmů

Festival sci-fi filmů

07.03.2014

Lákají vás neprobádané hlubiny vesmíru? Rádi přemýšlíte o tom, jak by mohla vypadat budoucnost lidstva? Pak by vám neměl uniknout první ročník festivalu sci-fi filmů Future Gate. V pražském kině Bio… (více)

Reklama

Reklama