Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrálie Devil Seed (více)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(více)

Recenze (58)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tady se jelo přesně podle šablony. Vezměte ten nejschematičtěší náčrt vymítačského hororu ... a máte Devil Seed, aniž byste museli cokoli přidávat. Na áčkový look a kvalitní herce nebyly peníze a originality a experimentů se tvůrci nejspíš bojí jako čert kříže. Přesto je ta zmíněná šablona pořád celkem funkční a tvůrci dostatečně řemeslně zruční, takže jsem v rámci "kanadských nízkorozpočtových hororových béček" docela spokojený. Pro mne to spadá přesně do kategorie "nenadchne ani neurazí", což je po příšerném traileru, kvůli kterému jsem se film chystal zcela vynechat, příjemné překvapení. 5/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení, nízký rozpočet a herce, kteří nejsou zkušení, se jedná o více než průměrný horor. Devil Seed má pomalejší tempo, atmosféru průměrnou a dá se říct, že ničím zásadním nevyniká. Průměrný horor, který jsme už viděly v několika podobách, ale stále jde o neohrané téma. Hororů a vymítání není tolik, aby se divák přecpal a díky tomu jsem rád za každý béčkový nebo céčkový. Začátek je ponurý a celkem nezáživný, ale to vyvažuje obsazení hlavních i vedlejší postav, protože na paninky se celkem příjemně koukalo. Druhá polovina začne mít nádech a začnou se dít věci, na které divák čeká od začátku. Lahůdka je závěr a když holčina začne mluvit hlasem ďábla, horor je v nejvyšších obrátkách. Devil Seed je tedy povedená jednohubka, která svůj žánr nezostudí.. 7/10 = 71% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIJDE SI PRO TEBE“.... /// To si takhle vožralý kikiny nechaj věštit budoucnost. Stará cigoška je fakt dobrá a kikinám se z toho vorosí (tak schválně – co bys chtěl? …aha, tak to není film pro tebe…). Vono totiž, když zasadíte semínko třeba ,,marušky“ no tak hold sklidíte trávu. Když Ďábel zasadí semínko – je z toho film plnej čmáranic, zvuků, zajímavý hudby a občas i atmosféry. Pak zjišťujete, že to všechno už tady bylo, dokonce bez hysterickejch ženskejch a jsou chvíle, kdy mě ta píča sere. Ale nakonec v tý záplavě sraček bych řekl, že je to z toho lepšího soudku. Jo a mohl by se jmenovat třeba… Damien. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kámoška začala ,,gůglit“ slovíčko DÉMON. 2.) Zjistím, jestli pomůže, když se před Ďáblem zavřu na hajzlu. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ďáblův ejakulát (neplést s advokátem) se urputně drží schématu hororů s tématikou exorcismu a se slabým kanadským dolarem za zády co nejméně riskuje, aby nic nepokazil. Zkrátka žánrový standard s pěknou řádkou klišé a vymítáním srovnatelným ve své atraktivitě s vymýváním zavařovacích sklenic. Jelikož jsem však viděl tucty slabších hororů, při kterých do mě vstoupil démon jménem Apatie, budu v hodnocení milosrdný - i přes chudý herecký výkon ďáblovy nosnice, jejíž rejstřík ztvárnění posedlosti se zúžil jen na koulení očima a vyplazování jazyka, což umí i varan komodský.. Jak tak nad tím přemýšlím, snadno může vzniknout zajímavý paradox. Představte si, že máte přítelkyni, co je ještě pannou (už sám o sobě paradox) a vy ji hodláte zbavit virginity. Když pak po aktu směrem k vám pronese: „Pícháš jako ďábel.“, kde máte tu jistotu, že jste byl první..? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Všechny zaběhnuté postupy známé z vymítačských hororů jsou tu přítomny měrou vrchovatou, takže vás ale vůbec nic nepřekvapí. Přesto se nejedná o promrhaný čas. Filmaři sice měli k dispozici silně omezené prostředky a obsazení se vesměs sestává z ochotníků, ale rozhodně je tady vidět, že to režisér má v ruce a dokázal z toho minima vytřískat víc, než maximum. Jsem docela rád, že Kanaďané tyhle nízkorozpočtová béčka točí klasickým způsobem a nehrají si s H8. Občas z nich totiž vypadne překvapení. Jako třeba v tomto případě. 55% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama