Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele MisterSister k tomuto seriálu (3)

Série 7 (2020) (S07) 

TOTÁLNĚ NABOMBENÁ PARÁDA!!! Něco mezi Avatarem, Titanicem, Terminatorem a Hunger Games, ale mnohem lepší, než tyhle 4 bagatelizované braky. Neskutečně nášlapaný konec protkaný zlatavou nitkou nostalgie, lidské hrdosti a režisérského umu staví tento seriál na piedestal. Král je mrtvý, ať žije král!! All heil Clarke! ()

From the Ashes (2020) (S07E01) 

NAŠLAPANÁ PECKA! Je to v podstatě remake Stargate. Jen Teal'ca hraje ženská. Takže takový woke Stargate. Organizuji na Kladně velké promítání tohoto dílu na náměstí 8.2. od 8 hodin večer. ()

The Last War (2020) (S07E16) 

Je naprosto evidentní, že jen filmoví analfabeti mohou odsoudit takovou tapiserii, kterou na obrazovku namaloval tento vyňuňaný díl. Kloubí se tu vše, na co jsme 7 let sledování čekali a co jsme milovali a přetváří se to v naprostou swingers extázi. Clarke se jako vždy obětuje a její přátelé ji v tom nenechají ani za výkupné nejvyšší. Na všechny postavy tu vše sedí a vidíme neskutečný posun, který je ale přesto familiární a především nadčasově přesvědčivý. Něco tak úžasného jentak neuvidíte. P.S. Jestli si někdo mysli, že konec Lost byl pod 6*, tak to je možná právě ten problém. ()

Reklama

Reklama