Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 8
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele Dave12345678 k tomuto seriálu (2)

From the Ashes (2020) (S07E01) 

Velmi dobrý začátek poslední série. Prvních třicet minut se ale opravdu vleče, je to malinko nudné, více jsem si užíval linku o anomálií než linku v Sanctu. Poslední scény jsou ale opravdu parádní, Eliza mi opět ukázala, že je skvělá herečka. Jsem zvědavý na Sheidhedu, který může ještě hodně zamíchat kartama. Tato série má rozhodně potenciál být důstojným zakončením tohoto výborného seriálu. 86% ()

The Garden (2020) (S07E02) 

Moc pěkná epizoda, ve které se obě dějové linie věnují lince o anomálií, což oceňuji, protože linka v Sanctu pro mě není příliš zajímavá. Jak část odehrávající se v minulosti, tak část odehrávající se v přítomnosti byla velmi zajímavá, dozvěděli jsme se o tom, jak se Hope spřátelila s Octavii a jak se Octavia spřátelila s Diyozou. I tak ale zůstává spousta nedořešených otázek. Třeba ohledně zaporáků, kteří vypadají opravdu zajímavě nebo ohledně samotné anomálie. 90% ()

Reklama

Reklama