Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem ještě doufal, že přijde nějaký příběh - náznaky na mafiánskou historku zde byly, čekal jsem tedy nějaké rozšíření nápadu, proč má být Pepan starostou, jaké výhody z toho bude mít Kohn apod. Mezitím se ale začali motat nějací teenageři, vtipné to nebylo, začala se řešit rakev Kohnové, a tak jsem pořád čekal, kdy se to rozjede, a ony najednou závěrečné titulky! Ubohost největšího kalibru. Kdejaký amatér by vymyslel víc vtipných situací i zápletek. Přesun lokality z Týna do Mělníka také tentokrát věci moc nepomohl - ty jižní Čechy holt mají trochu jiný esprit, Mělník na mne působil poněkud seriózně. A to nenatáčeli kdovíproč ani u řeky, maximálně vyrazili do České ulice, nebo v Hoříně. Opět nevyužité možnosti a lokality. Všechny ty cameo role byly také jen takovou nijakou výplní. Prostě ubohé po všech stránkách, strašná podpásovka. Fakt zlatej Troška. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se nožíkem rýpete pod nehtem a dostanete ven šedohnědou hroudičku čehosi a pak k tomu znechuceně čicháte a přemýšlíte, kde se to tu mohlo vůbec vzít? Přísahám, že podobný pocit znovu prožijete u snímku Kameňák 4. Stačí prvních deset minut a víte vše. Filmem se mihnou všechny archetypy tisíckrát omletých lidových vtipů: blondýnky, cigoši, tchyně, vězni, policajti, zkrátka úplně všichni, přesně tak, jak tomu jsme vlastně zvyklí u předchozích majstrštychů. Já se upřímně divím, že se tohle může někomu líbit. Z logiky věci to může fungovat jen tehdy, pokud daný vtip neznáte, jelikož se ovšem jedná o velmi provařené vtipy, sledujeme jen poskládané scény, které čpí neskutečnou trapností a plytkostí, vyšumí do sucha. Zůstává jen prosťáček, který se tomu kření jako debil, žmoulá zmijovku a pošilhává po kozách obstarožní kantýnské z býv. JZD. To se vážně tohle českému divákovi líbí? Vsadím se, že ke konci filmu dojde i na sraní a grcání, aby byli spokojeni snad úplně všichni. Ne, tenhle rozjařený vesnický trapas pro mě není, ani neznám ve svém okolí nikoho, kdo by se k tomu hlásil, ale věřím, že "Kameňák" bude i v desátém pokračovaní, kdy policista Pepan bude metat doktorské anekdoty po marťanech v galaxii Arkana, lámat žebříčky českých kin a stane se naprostým fenoménem. Tak to prostě je. Čím trapnější, tím lepší. Vlastně BRAVO. Tvůrci na to kápli a našli zlatou uličku do kapsy českého diváka. Marketing za pět hvězd, to rozhodně. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já už si ty předešlé díly moc nepamatuju, ale takhle vzdáleně z nich mám blbej pocit. Téma nějaké erektivní vody bylo vyloženě trapné. Tady to už na tom stavěné není. Tady to není stavěné vůbec na ničem. Několik rozehraných témat, ale žádné dohrané do konce. Film je tak o ničem. Trapně mi z výsledku není, ale jsou to prostě jen natočené vtipy a nic víc. Jako film to tak nefunguje, ale když něco smysluplného od toho člověk očekávat nebude, tak vyloženě nasraný z toho snad taky nebude. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Místo iritující sračky snižující IQ a příčetnost to byla jen (něštěstí velmi krátká) nuda. Takovej výkon si jednu hvězdičku zaslouží, ne? ;-) Pořád je to trapný a naprosto nevkusný dno český kinematografie, ale pro mě to je nejlepší díl série. Je vidět, že tenhle počin netočil Troška. What do you do with a drunken sailor?!? ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatý Troška, z toho je vám aspoň špatně od žaludku. Tenhle film doslova vysaje z kina na 88 minut veškerou existenci, a vy se tak cítíte jako uprostřed ničeho, bezbranní, bezradní a bezmocní tváří v tvář nekonečnosti prázdnoty všeho vesmíru. Intenzivnější než u Gravitace, fakt že jo. A je to děsivý pocit. Ani ty nuceně vecpané rasistické vtipy už nepobuřují, jak bych si přál. Prostě jen mechanický typicky český film, na který mě ani nadávat nebaví. Jinak zároveň jsem už dlouho neviděl film tak objektivně technicky špatný, kde obrazová a zvuková složka vypadají jak pořízené na kameru iPhonu. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • První film série, kde nezazní legendární hláška: „Seš blbá.“ (Petr.Penicka)
  • Natáčení probíhalo pouze 16 dní. Standardně se přitom celovečerní film točí okolo 25 dní. Poslední klapka padla 19. června 2013. (ČSFD)

Reklama

Reklama