Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vazeni pratele, ano! Jednak takto znie nazov filmu Dusana Kleina z roku 1989, a jednak takto zacinam aj ja svoj komentar. Absolutne dno ceskej kinematografie -presne to totiz predstavuje Kamenak 4 - a je tuna v plnej nadhere a krase. Tam, kde skoncil treti diel Kamenaka Zdenka Trosku, tam zacina 4 -ka. A ono je to fakt utrpenie, a nie film. Vtipy na seba absolutne nenadvazuju, su stare asi 10 rokov, no a sceny uz toboz nie, prehliadka starych tvari /pre mna sereblity/ je tiez viac na skodu nez na uzitok. Rezia je katastrofalna, scenar deravy ako reseto : absolutne dno kinematografie. 0 % ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Štvrtý Kameňák by sa dal najlepšie charakterizovať prirovnaním k jazyku postáv - chceli by nadávať, ale horko-ťažko zo seba dostanú prosté "Do prčic!" Ako panic trápne stepujúci pred dverami spálne. Predsa si však myslím, že je to stále menšie zlo ako pôvodná trilógia; holt zmena režiséra je aspoň trochu poznať. 5% ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem ještě doufal, že přijde nějaký příběh - náznaky na mafiánskou historku zde byly, čekal jsem tedy nějaké rozšíření nápadu, proč má být Pepan starostou, jaké výhody z toho bude mít Kohn apod. Mezitím se ale začali motat nějací teenageři, vtipné to nebylo, začala se řešit rakev Kohnové, a tak jsem pořád čekal, kdy se to rozjede, a ony najednou závěrečné titulky! Ubohost největšího kalibru. Kdejaký amatér by vymyslel víc vtipných situací i zápletek. Přesun lokality z Týna do Mělníka také tentokrát věci moc nepomohl - ty jižní Čechy holt mají trochu jiný esprit, Mělník na mne působil poněkud seriózně. A to nenatáčeli kdovíproč ani u řeky, maximálně vyrazili do České ulice, nebo v Hoříně. Opět nevyužité možnosti a lokality. Všechny ty cameo role byly také jen takovou nijakou výplní. Prostě ubohé po všech stránkách, strašná podpásovka. Fakt zlatej Troška. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější u tohoto ""filmu"" je, že si tuhle píkovinu tvůrci mohli dovolit, protože věděli, že český národ nezklame a vesele si to naštráduje do kina. Za tohle by zaplatil jen opravdový blázen. On už ten nápad vytvarovat pochybný příběh z vtipů je neskonale patetický, ale tady divák jednoduše nevěděl, jestli byl právě pronesený dialog vtipem, který mu nedošel. "Od čeho máš zapatlanej ten monitor? Vstávej, je snídaně." - Asi takhle to vypadalo celou dobu. Herce bych vyhostila jen za to, že se zúčastnili. Ale pravda, pak by nám tu už žádní "herci" nezbyli. Tohle je jednoduše odpad české kinematografie a já se jen modlím, aby to neviděl nikdo ze zahraničí...Pokud ano, tak bych se nedivila, kdyby na nás někdo shodil atomovou bombu... Omylem. Tento film bych doporučovala osobám se sklony k sebepožkozování. Bolí to daleko víc. A delší dobu. ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost dát čtvrt hvězdičky, asi bych ocenit téměř geniální potitulkovou scénu, která přišla sice jako blesk z čistého nebe, nicméně přišla pozdě. Předchozích 88 bylo totiž doslova fyzickým utrpením. Dalo by se nadávat na postavy i na anticky přestárlé fórky, ale co mi teď nejvíc vrtá hlavou, je to, že prakticky žádná "dějová" linka nebyla dotažené do konce. Snad kromě pohřbu. To už je vážně těžce zlý a Kameňák s Troškou nebo bez, vy výsledku na to se*e pes. Vyšlo to na stejno. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • V 59. minutě řekne Jarmila (Alice Bendová) svému manželovi Frantovi (Martin Dejdar), že její budoucí muž by nemohl používat jeho hole, protože je levák. Stejnou frázi použila už Vilma (Jana Paulová) při rozhovoru s Pepanem (Václav Vydra) v jednom z předchozích filmů série. (Jyrka)
  • Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)
  • Na stěně ve městě je možné zahlédnout plakát s nápisem "Babovřesky 7" odkazujícím na Troškův film Babovřesky (2013). (JasonIX)

Reklama

Reklama