Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatý Troška, z toho je vám aspoň špatně od žaludku. Tenhle film doslova vysaje z kina na 88 minut veškerou existenci, a vy se tak cítíte jako uprostřed ničeho, bezbranní, bezradní a bezmocní tváří v tvář nekonečnosti prázdnoty všeho vesmíru. Intenzivnější než u Gravitace, fakt že jo. A je to děsivý pocit. Ani ty nuceně vecpané rasistické vtipy už nepobuřují, jak bych si přál. Prostě jen mechanický typicky český film, na který mě ani nadávat nebaví. Jinak zároveň jsem už dlouho neviděl film tak objektivně technicky špatný, kde obrazová a zvuková složka vypadají jak pořízené na kameru iPhonu. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Místo iritující sračky snižující IQ a příčetnost to byla jen (něštěstí velmi krátká) nuda. Takovej výkon si jednu hvězdičku zaslouží, ne? ;-) Pořád je to trapný a naprosto nevkusný dno český kinematografie, ale pro mě to je nejlepší díl série. Je vidět, že tenhle počin netočil Troška. What do you do with a drunken sailor?!? ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Troškovi po třetím dílu došlo, že točí kolosální sračku a na čtvrtý díl hodil bobek, ale série Kameňák je jako šváb. Ta kurva přežije snad všechno. Kameňák tedy na režisérské seslo nasadil páná Jáná, co má rád čárky nád káždým "á" co má ve jméně a série mohla směle pokračovat, jelikož tvůrci ví, že my dementi, co na to stále jen nadáváme, se stejně zase necháme ukecat a mrkneme na to. No a maj pravdu...mrkněte se doprava - čtu tam 9 307 !!! hodnocení...a ODPAD jasně vede. Přitom kdyby se s tím někdo chtěl fakt srát, tak přijde na to, že drtivá většina lidí, co dala ODPADY tomuto dílu, dala ODPADY nebo max 1* dílům předešlým (ahooooj Majkýýý) . Tak nevím kdo je dementnější, jestli série Kameňák a nebo my, že na tu sračku stále čumíme a já kráva se jednou přistihnu, že sázím odpad filmu s názvem Kameňák 38, kde bude hrát vnouče Vydry už dědečka a já to budu sledovat v domově důchodců, napůl hluchá, napůl slepá a stále dost debilní abych u toho trávila čas. Za vymytí mozku a degeneraci Kví Kvé nás devíti tisíc, dávám 1* PS : No ty krávo co to vidí mé šikmé oko??? Vánoční Kameňák letos bude? TO MUSÍM VIDĚT :-DDD Kurva já to říkala.... ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Plameňák. Hudba, haha, Walda gang...přes vydru a upíra až k nechutnému, zvratkyvyvolávajícímu a duše zachraňujícímu panu Pompeje, kterýžto dělá ostudu mému rodnému městu. Snad jen štěští, že ta Lucie je jen Černá...jinak samá lepší společnost a štětky z ulice, že, Švejku? POMpeje, koho mi to, kurva, připomíná...zapracuji na tom , a pak všem povím ftípek, že se prochčijete jak sněhuláci. Jo, a kdo mě smaže, dostane přes nozdry trámem s hřebíkem. Rezavým...ne trámem, hřebíkem. Ty voe, rezavým hřebíkem...ale co bych to vysvětloval intošům, no ne? ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda fórů, kterým jsem se nezasmála, ani když jsem je slyšela poprvé u pivínka v hospodě, pěkně při jednom místě. Místě, do kterého v zápalu rozčílení neposílám ani své úhlavní nepřátelé, ale s chutí bych do něj poslala zdejší osazenstvo, které je před kamerou strojené jak zmalovanej šašek v cirkusu (jenže ten do toho cirkusu alespoň patří). Jestliže jsem dala předchozím dílům odpad, pak doporučuji Pomovi zavést ještě jednu kolonku, páč čtvrtý díl už je vyloženě žumpa. Doma u kompu jsem přetrpěla 30 minut, ale vůbec si neumím představit, jak bych se udržela po celou stopáž v sedačce kina, ve které už mě svrběla prdel i u dvojky, na níž jsem byla kdysi vytažena. Tenkrát jsem to ale ještě dala. - 20% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Exteriér "kameňákovské" Tyršovy školy se natáčel v Praze 5 v Jinonicích. Filmová Pohřební služba ADIEU z Mělníku se ve skutečnosti nachází ve Svatováclavské ulici, kde je dnes Café bar Tamara. Pohřební služba zde nikdy nebyla. Obřadní síň se nachází na Chloumku v kostele Nejsvětější Trojice. Klub, kde má vystoupení skupina Walda Gang, se nachází ve skutečném klubu Stará Mydlárna na Mělníku. Ve filmu je vchod na náměstí Míru, ale ve skutečnosti se klub nachází asi o 250 m jinde. (ČSFD)
  • Kohnovi měli v minulých dílech syna a ne dceru. (JT19)

Reklama

Reklama