Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Teprve ve čtyřce je vidět, že jakkoliv je Zdeněk Troška svébytný (a posledních hodně let naprosto nesoudný), jeho pečeť byla i v těch nejhorších filmech cítit a tvořila všechno z toho mála pozitivního. A tak zatímco u prvních tří dílů jsem z hodnocením nešel pod tři, tady se lze většinu filmu stydět za tvůrce. Celou tvůrčí skupinu by měl někdo zasvětit do pravidel saturace, např. povinnou akreditací na Festival černobílého filmu. Člověku je vždycky smutno, když vidí kdysi populární a schopné herce ochotné přijmout účast v podobné špíně, anebo s postavičkami, jako jsou Krampol, Pomeje, Srstka, Upír Krejčí, Bendová, Magnusek... Korunu všemu dává "prý" hudba, tj. jeden stále se opakující popěvek od grupy WG. Jediným světlejším bodem pro mě zůstává pozitivní přístup k erotice a opravdu pěkná (a zatím neznámá) Štěpánka Fingerhutová. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

A já to viděl, vy kurvy zasraný dementní co tu mažete zlostné komentáře, klidně si mě smažte taky, ale víte co? Já vládnu mocí nezkrotnou, pohanskou a tajemnou, dokážu užít ctl + v a c, tak do toho! Film jsem viděl "pracovně", tudíž si nechte pro sebe řeči o tom, proč na to koukám, když nemusím. Je to ale kokotonážní zhovadilost, u které mám neúprosnou, úpornou a stupňující tendenci vykostit režisérovi a scénáristovi jejich domácí zvířátka. bohové sedmera, vždyť i tříhodinové, eurosociální, artové drama z východní Evropy o tom, kterak sem dnes v tramvaji plazil jazyk na neznámého psa by v sobě mělo víc vtipu, než všechny tyhle filmové odpady dohromady. A co je nejhorší, blíží se mocný sequel Kameňáků a Babovřesk, inspirace Marvelem je patrná, vždyť to mělo potitulkovou scénu!!! A co je horší, byla to jediná vtipná věc a důkaz, že režisér viděl za posledních dvacet let krom předchozích Kameňáků jen Kill Bill. Potřeba debilně předabovat mnohé postavy jinými herci, nebo barevné ladění, které způsobuje barvu lidských tváří odpovídající přezrále a lehce nahnilé meruňce je naprostý vrchol stupidity a jeden z důkazů, totálního filmařského dna. ()

Reklama

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost dát čtvrt hvězdičky, asi bych ocenit téměř geniální potitulkovou scénu, která přišla sice jako blesk z čistého nebe, nicméně přišla pozdě. Předchozích 88 bylo totiž doslova fyzickým utrpením. Dalo by se nadávat na postavy i na anticky přestárlé fórky, ale co mi teď nejvíc vrtá hlavou, je to, že prakticky žádná "dějová" linka nebyla dotažené do konce. Snad kromě pohřbu. To už je vážně těžce zlý a Kameňák s Troškou nebo bez, vy výsledku na to se*e pes. Vyšlo to na stejno. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté to samé, je jasné, že už fungovat nemůže, ale zkusil jsem to. Párkrát jsem se zasmál, ale už mi to nic neříká. Kameňák jednička je bohužel nepřekonatelná a i když se změnil hlavní strůjce všech tří předchozích dílů, tak nás změna nečekala. Vypnout tedy mozek a kochat se vtípky, které se hrnou při každé druhé scéně. Občas se povede, ale oproti předchozím dílům jich je daleko méně .. 2/10 = 25% ()

kulyk

všechny recenze uživatele

No tak za to, že si obludné Pomleje zařídily zmizení mého komentáře (který byl - do míči či do rundy /proč zadávat další zástupný důvod/ - bez hovnocení!), ten odpad naseru z principu! A ano, neviděl jsem. A ne, neuvidím. Paznechti cenzurofilní. Všichni ví, o jaký výhnisek se jedná, každý tuší, že když od toho odtáhl své pěstěné nehtíky i mistr Troska, jsme na dně žumpy a bagrujeme kal. Snad proto tu nad komenty dřepí nějaký pozorný šupák, který se třese o své penisky! Aby vám snad Kulyk nepřišel jako negativista: Jiříku, přeji ti - a především tvé dceři - aby ses stal velice dobrým otcem. Když už jsi v životě zesral všechno, na co ses byť jenom podíval. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Na stěně ve městě je možné zahlédnout plakát s nápisem "Babovřesky 7" odkazujícím na Troškův film Babovřesky (2013). (JasonIX)
  • Ve scéně, kdy se nový načelník policie dívá na televizi, je možné vidět několik ukázek z filmu Kameňák 2 (2004). Stejný film sleduje v televizi v 57. minutě také Jarmila (Alice Bendová). (JasonIX)

Reklama

Reklama