Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer

Recenze (199)

carly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj vtipná komédia s rozmanitými postavami, ktoré sú napriek komediálnej nadsádzke veľmi ľudské. Napriek krátkej stopáži dokážu zvládnuť prípad a taktiež predstaviť postavy. Ich silné a slabé stránky. Vzťahy medzi nimi. Dve série som zvládla za týždeň a neviem sa dočkať tretej. len dúfam, že Captain Holt sa vráti. ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Co jsem od tohoto seriálu čekal jsem také dostal. To je vtipný a pohodový seriál, u kterého můžu vypnout a 20 minut se smát skvělým vtípkům a situacím. První řadu jsem sfoukl za jediný den a výborně jsem se bavil, takže plný počet je z mé strany zasloužený. Jsem zvědavý, co přinese druhá řada, kterou už budu sledovat co jeden týden to jeden díl. Jsem zvědavý jestli mě to nepřestane bavit, ale já věřím, že ne. První řada 9/10 ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— The English language cannot fully capture the depth and complexity of my thoughts, so I’m incorporating emoji into my speech to better express myself. Winky face. — Absolutně na hlavu postavená pitomost plná humoru, který je místy sázen s takovou kadencí, že zůstává rozum stát. A přitom dokáže nabídnout zajímavé zápletky. Každá z barvitých postav má vlastní styl humoru, ale všichni spolu jako zázrakem ladí. Od Peraltova lehce dětinského humoru, po Holtův deadpan – devadesát devítka má jedny z nejvtipnějších televizních postav. Další důkaz, že sitcomy snímané jednou kamerou bez umělého a trapného smíchu jsou tisíckrát vtipnější. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Polícia nikdy nebola tak cool. Má to neuveriteľne široké spektrum postáv. Každá z nich má určité špecifiká a postupne sa vyvíjajú dopredu. Iste nejedná sa o žiadny premyslený seriál ale svojou mierou humoru a nadhľadu mi pripomína kriminálnejšieho bratranca The Big Bang theory. Vzťah medzi Peraltom a Santiagovou je najdokonalejším článkom celej série a rovnako aj drobné camea slavných osobností. Hlavne Adam Sandler potešil. Pre mňa vtipná, dynamická, oddychová záležitosť, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Teším sa na ďalšiu sériu. 1. Séria 90% Druhá séria sa nesie v rovnakom duchu ako prvá. A zároveň to má stále kopec wtf momentov. Santiago je rozhodne najväčšia kráska a Kapitán Holt moja najobľúbenejšia postava. 2 séria - 90%. Skvelé našlapnutie na plyn. Stále funkčné a stále zábavné. Okrsok 9-9 mám od epizódy stále radšej a radšej. 3. séria - 90% Stále si to udržuje pre mňa tradičný štandard. Postavy sú zábavné, má to množstvo dejových zvratov a vtipy fungujú. Prepojenie so seriálom New Girl dokonca potešil - 4. séria 90% 5.séria - 90% ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tohle je nářez. Absolutní špička. Není díl, kde si člověk nedá salvu smíchu. Sice postupem času všichni "zperaltují". Což není na škodu, stále zůstává každá postava definována a vytváří svou zvláštností komično neskutečného kalibru. Po tom všem mi říkejte Hitchcock, respektive Scully. Moje spiritual animal je navždy změněno. ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • V návaznosti na protesty Black Lives Matter a vraždu Geroge Floyda se tvůrci rozhodli osmou sérii přepsat. Již hotové první čtyři epizody tak kompletně vyhodily a začali od začátku. (hansel97)
  • Herci sa zúčastnili policajného výcviku a výcviku strelných zbraní, čo je celkom neobyčajné pre komediálny seriál. (DEGESH)
  • Chelsea Peretti pôvodne robila konkurz na rolu detektívky Rosy Diazovovej, no napriek tomu, že nezískala túto rolu, bola pre ňu vytvorená postava Gini Linettiové. (zajo91)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama