Reklama

Reklama

Lost - Epilogue: The New Man in Charge

Obsahy(1)

Jedná se o epilog televizního seriálu Ztraceni. Ačkoliv se samotný epilog nikdy neodvysílal v televizi, tak obsahuje zajímavé odpovědi na některé nevyřešené záhady, na jejichž objasnění v poslední 6. sérii nezbylo místo. Samotný děj se odehrává ve dvou rovinách - ta první ukazuje Benovu (Michael Emerson) návštěvu objektu iniciativy DHARMA mimo ostrov. Druhá část se odehrává v Institutu duševního zdraví Santa Rosa, kde Ben navštíví Walta (Malcolm David Kelley). (dan4815)

(více)

Recenze (12)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Kraťas a povinnost pro všechny fanoušky Lost a konečně i pár odpovědí pro všechny ty rejpaly, co potřebujou na všechno znát oficiální odpovědi a nedokážou použít vlastní fantazii k hledání vlastních odpovědí...copak není nejlepší to, co zůstává záhadné a nutí nás o věcech přemýšlet a tvořit teorie a smyšlenky, ačkoliv v seriálu je spousta věcí, které mohou vnímavější jedince k odpovědím dovést. Ale bylo fajn opět vidět známé tváře... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

S06E17 --- The New Man in Charge --- rozhodne sa jedná o najdôležitejší bonusový klip k Lost. Absolútna povinnosť zhliadnuť po skončení záverečnej série. ()

Reklama

Gediman 

všechny recenze uživatele

Miniepizoda, která odpovídá na některé nezodpovězené otázky a jakž-takž uzavírá jednu nedokončenou linku. Spíš bych ale uvítal zodpovězení jiných otázek, i když je jasné, že mystery prvku by to tím uškodilo. Více o této epizodě (a dalších věcech z Lostu) se dozvíte v mé audioblogové debatě s hostem. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Seriálový epilog, který je sice zajímavý a zábavný, ale v podstatě zbytečný. Žádnou zásadní záhadu seriálu totiž neodhaluje. Vesměs jde jen o osvětlení některých věcí, které Dharma prováděla na ostrově Hydra. A ty si člověk, který viděl každý díl seriálu, dávno domyslel. Některé už dokonce byly nepřímo vysvětleny (experimenty s ledními medvědy, místnost 23). To, zda pták ve finále 2. řady skutečně vyslovil Hurleyho jméno, mě opravdu nikdy netrápilo. Z toho ptáka se postupně stal takový vtípek v komunitě fanoušků seriálu, na který tvůrci v tomto epilogu rozverně poukazují. Vlastně celý epilog má tak trochu komediální nádech. V konečném součtu tu tak dostaneme odpovědi pouze na dvě dosud nevysvětlené záhady: 1) Jak je možné, že na Ostrov stále padají palety s jídlem od Dharmy (rozhodně ale nejde o záhadu, která by mi vrtala hlavou a nemohl bych z toho spát) 2) Co je s Waltem. Jinak nic. Je vidět, že tvůrci seriálu už to měli v paži. Místo toho, aby se alespoň trochu pokusili vysvětlit nějaké zásadní otázky z mytologie seriálu, rozhodli se, že si naposledy z fanoušků trochu vystřelí. Michael Emerson je jako vždy výborný a celý tento speciál táhne. Jinak by bylo mé hodnocení mnohem nižší. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

První část není nějak důležitá. Ale ta druhá a nejkratší část Waltem je skvělá, a díky ní dávám 5 hvězd. Vidět starý známý je skvělý pocit a ta HUDBA..... miluju to! Na Hurleym jde vidět, že se již podobá Jacobovi, pokaždé když ho na konci vidím, mám úsměv na tváři a jsem štěstím bez sebe. Sakra, jak já bych si přál další díly! Miluju to! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama