Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 2
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (145)

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najväčší čurák-umelec od čias Charlieho Harpera a Hanka Moodyho. BoJack je vyhoretý samolúby parchant, ktorý mal v 90-tych rokoch priemerný rodinný sitcom a odvtedy z toho ako-tak prežíva. Bojí sa záväzkov, nemá štipku zodpovednosti a sarkazmom si kompenzuje traumy z detstva. Jo... a je to kôň. Animovaný. Seriál je tvrdá satira, nebojí sa vážnych tém a obaluje to do čierneho humoru. Celý tento projekt Netflixu je brutálne pošahaný hlavne skrz antropomorfné zvieratá, vďaka ktorým vznikajú nevídané situácie. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Tenhle netflix seriál je fakt super. Hlavně, co se týče animace, ta je fakt na dobré úrovni. Dalším plusem jsou fakt super vtipy, a celkově scénář. A dost dobrý stěry: "Prosíme účet, prosím," "Vždyť jsme si ani neobjednali". To mě dostalo. Úvodní znělka seriál BoJack Horsemana měla mimo jiné skvělou hudbu. Teď ale ke znělce seriálu Horsin´ Around (Koniny) - Malí sirotci, raz, dva tři. Začne se zpívat a potom už to jede. Taky mě zaujalo, že postavy, které nějak ovlivňují děj, jsou znázorněny jako zvířata. Zato postavy, které jsou "komparz", jsou normální lidé. Mezi mé nejoblíbenější postavy patří bezesporu pan PeanutButter. Celkově dost povedený seriál. 25. 10. 2015 ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Som ochotný veriť, že ikstá séria už môže byť skvelá, no nepamätám si, kedy som mal naposledy taký intenzívny pocit márnenia času ako pri sledovaní prvej série BoJack Horseman (a to som minulý týždeň videl celú ságu Twilight - a trpel som pri tom). Za celých 12 dielov nič zásadne neprekročilo základnú (skvelú) premisu o koňovi/hercovi/skrachovancovi z 90s sitcomu smerom k menej prvoplánovým vtipom, či skutočnej dráme. Paradoxne nakoniec som mal chuť pozrieť si skôr nejaký dobový rodinný sitcom z 90tych rokov ako ďalší diel tejto kolosálnej nudy, ktorej vtipy by neboli vtipné ani v roku 1993. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Pokud by byla stupnice "zdánlivě vtipný seriál, ale ve skutečnosti temná sonda do lidských smutků a životních selhání", tak Rick and Morty mají tak sedmičku, a tohle - kamarádi - tohle je desítka. Budete se smát, hehehehe, a pak vám najednou dojde, za jaké houby stojíte, jak jste promarnili posledních pět let života, odehnali od sebe všechny lásky a směřujete jenom k samotě a hořkosti. Super animák. _____ První sezóna rozjezd kde se to hledá, druhá super, třetí sezóna je scenáristický vrchol a něco nádherného, čtvrtá trochu ztrácí a pátá je rozvleklý bizár. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Má to sice pomalejší rozjezd, ale nakonec se na to dá velmi dobře koukat. Některé charaktery jsou opravdu povedené, nejradši mám asi dvojici Mr. Peanutbutter a Todd, kteří když něco spolu plánují, tak jsou jak "blbý a blbější". Některé vtipy jsou docela povedené a tak jsem se i docela zasmál. Náladou mi to místy připomíná Californication, ale Hanka Moodyho mám přece jenom mnohem radši než BoJacka. Po první sérii 8/10. ()

Galerie (392)

Zajímavosti (255)

  • V čase 16:19 můžeme v Herbově kanceláři vidět tři obrazy vyobrazující koně. Jedná se o odkazy na díla amerického malíře Jeana-Michela Basquiata. (Shizle)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama