Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

gu-staff odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boha to je hrůza. Brouka evidentně nechali žít moc dlouho. Chodí voblečenej jak podle Livie Klausový, když tenkrát vyšňořila toho svýho Jájínka na nějakou tu párty, nebo kam. Hlášky jsou tak cool, že jsem z toho chytal jinovatku na brabečka. A Tereza Brodská vypadá čim dál hůř. Celej její brácha, kterej se tu vobčas zapotácí Žižkovem ve stavu, ve kterym by mně šoupali rovnou do penálu, a kterej na svoje charisma z Křečka v noční košili vzpomíná tak maximálně v nonstopu u beden, když mu nejdou tlačítka, a von by se chtěl zmenšit, vlézt dovnitř a přeštelovat ten cajk, aby mu vyklopil bank. No ale zase jsem kupodivu odbočil. Je to tak slovenský, až je to špatný. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Kriminalista Max je takova karikatura, kdo se ale kousne a vydrzi par dilu, tak si na nej tak nejak zvykne. Smutne je, ze se na takovem braku o jedenacti dilech podileli ctyri scenariste. Z hercu me nepresvedcil nikdo. Ale mam rad ceske serialy a kriminalni zvlast, tak dam slusne dve hvezdicky. Ale zopakovat si to uz nechci.-). ()

Reklama

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Před kreténské kulinářské show,nekonečné seriály z prostředí špitálu a podobné sračky se nyní začínají prodírat tzv. krimiseriály tuzemské,popřípadě československé výroby.Většinou se jedná o slátaniny,které odvysílají komerční televizní stanice.Naše veřejnoprávní televize nechtěla zůstat pozadu a tak vysílá tuhle neuvěřitelně debilní volovinu s přestárlým Casanovou Jurajem Kukurou.Celkem mám tohoto herce rád,ale tady u mě ztratil dost sympatií.Většinou jsem k těmto brakovým seriálům dost shovívavý a vždy nějakou tu hvězdu dám,ale zde není opravdu za co.Otřesné,nekoukatelné ! ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Posledná epizoda Výstrel nebola vôbec zlá, práve naopak, ako jedinú som ju po 10 minútach nevypol a pozeral som so záujmom až do konca. Dobrý príbeh, vážny záporák, a tiež som už nemal taký pocit akoby všadeprítomného amaterizmu. No najviac som žasol, keď som v soundtracku spoznal gitaru Michala Pavlíčka. Neskutočný riff geniálneho gitaristu sa ešte párkrát zopakoval presne tam, kde si to dramatizácia žiadala. Táto jedna epizóda to tiahne na štyri hviezdy a tak rozmýšľam, ako by seriál dopadol keby nám túto časť dali ako prvú.. (čo by vlastne kvôli scénáru nešlo) A ešte rozmýšľam, čo na tomto seriáli bolo najhoršie, či to nebol samotný Juraj Kukura, alebo skôr tá postava, ktorú tu stvárnil? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozverná, veselé, barevné, hravé krimi s rozverným kriminalistou ve sporťáku a barevném saku. Samotné krimipřípady jsou jednoduché, někdy přitažené za vlasy, takže těžiště tkví spíš ve vtipných situacích, vtipné to občas i je, ale první díly sráží trapnost, oplzlost, přeakčnělost a ikdyž jsem první díl brutálně přestřelil v hodnocení, s nástupem Márie Havranové se to trochu uklidnilo do rozumných mezí a poslední čtyři díly se mi zdáli kvalitní oddechovkou na úrovni aspoň Poldy s Matáskem. ()

Galerie (360)

Reklama

Reklama