Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak velká pecka to rozhodně není, ale zase na druhou stranu je to příjemný film o postiženém člověku Radiu. Představitel tohoto hlavního hrdiny filmu Cuba Gooding Jr. hrál velmi dobře. Jsem spokojen i se zbytkem hereckého obsazení, třeba s hercem Ed Harris. Příběh je dobrej - mohl být lepší a celkově mě toho dost ve filmu ještě chybělo. Ale slušná jednohubka to je. Takže to hodnotím na 62% = *** ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $52,333,738Tržby Celosvetovo $53,293,628║ Príbeh podľa skutočných udalostí, čo je spracovaní tak že môže jedine potešiť, k tomu dostatočne emociálne zasýtiť(som si musel normálne slzy utierať) a k tomu treba uznanlivo povedať že Coba Gooding Jr. dopĺnaný Edom Harrisom hrá fantasticky a vďaka jeho výkonu, nám približuje život spočiatku skoro zabudnutho človeka s prezívkou Rádio v jeho mladšom veku. Túto osobnosť nakoniec budeme mať možnosť spoznať a teda hlavne vidieť na záver tohto filmu v krátkych spotoch v skutočnej jeho podobe a velikosti jeho oddaného srdca venujúceho sa fandeniu a pomoci hráčom v Americkom futbale. Cuba Gooding Jr. v jeho najlepšej úlohe! Film je natočený s veľkým citom, označovať ho ako patetický doják by bolo dosť nevhodné a smiešné, to by sa dal potom takto označiť aj Rain Man a iné podobné filmo o ľudoch s nejakým postihnutím..., okrem zručnej réžie Michaela Tollina je film obohatení aj o skvelý hudobný doprovod skladateľa Jamesa Hornera, ten sa pri tomto projekte pekne ukázal a trošku vybočil s jeho klasického hudobného motívu. /90%/ ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ak je aspoň 10% podľa skutočnosti, klobúk dolu pred takým človekom s veľkým srdcom. Až doposiaľ som za vrchol stvárnenia postihnutého človeka považoval Dustina Hoffmana a jeho stvárnenie Rain mana. Teraz môžem smelo povedať, že Cuba to posunul o triedu vyššie. Myšlienka z filmu: "Mať niekoho rád, nie je nikdy hriech". .... ...... ... ..... .... ... .... .... ... . .... .... ... .... .... .... .. .. . Vtiahnutie do deja: ***** Realita: *** Dramtičnosť: ***** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poctivej emotikon, kde nám Cuba Gooding Jr. ukázal, jak dobře umí hrát, než se na to po pár letech vysral. No a jelikož mi nevadil příběh, byl jsem s filmem spokojen. Plno lidí tu totiž kritizuje citový vydírání a patos. Mně tyhle dvě věci jsou úplně u prdele. Já tady sledoval film kluka, co to v životě nemá lehký a lidí, kteří mu chtějí za každou cenu pomoct...a mně se to prostě líbilo. Tak proč na tom hledat chyby? ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

Na poli prvoplánovaných a patetických dojáků tento fim zastává přední příčky. Na druhou stranu v dnešní době ubohých snímků útočících nekompromisně na lidské city stále se opakujícími frázemi, z nichž čiší "amerikanismus" nepředstavitelným způsobem je tento film poměrně upřímným kompromisem. Při délce stopáže Radia se člověk neubrání pocitu, že by to chtělo trochu koření a kudrlinek příliš přímé dějové linky, působí to totiž chvílemi trochu nudně. Rozhodně stojí za shlédnutí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Ve skutečnosti dostal James Robert Kennedy svou přezdívku od lidí z rodného města, protože rádio nosil neustále u sebe a byl jím fascinován. (forsberg)
  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)

Reklama

Reklama