Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nemám s týmto filmom problém. Obyčajný zombie akčák. Doktorka sa snaží nájsť vakcínu, avšak do vojenskej základne preniknú zombíci a začne sa streľba. To je všetko. Úvod akčný, záver akčný, stred filmu nuda, ale to sa aj dalo čakať. Nakrútené je to normálne (našťastie žiadny amatérizmus), masky a gore sú fajn. Samozrejme, že pokiaľ niekto v takomto filme hľadá niečo viac, ako napríklad zaujímavý dej, prekvapivé zvraty, neočakávanú pointu či inteligentné jednanie postáv, tak sa mu to nepáči. Prečo by som to robil, keď som čakal len nenáročnú a mierne tupú béčkovú zábavu na odreagovanie a zabitie času. Z tohto hľadiska myslím film poslúži dobre. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na vojenské základně, kde jsou poslední zbytky lidstva se nadějná lékařka pokouší najít lék na zákeřný virus. Najde něco, co vypadá jako zombie, ale myslí jako člověk. Jenže to něco, rozhodně nemá v plánu si pokecat a začíná boj o přežití v uzavřené komunitě. Fajn masky, praktické efekty a rychlé tempo, které na konci polevuje, vypovídá o tom, že jsme po dlouhé době dostali minimálně dobrý film se zombie tématikou. Šanci si rozhodně zaslouží. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V kvazipokračování Day of the Dead z roku 2008 se znovu ocitáme v šíleném světě s ultrarychlými ne-zombie i zombie. Podivný virus někdy zabíjí, jindy ponechá své oběti naživu, ale výsledkem je vždy zuřivý Sonic the Hedgehog. Blbé je to srovnatelně, nicméně pominu-li naivní dramatickou rovinu s nemocným děvčátkem a statečnou ústřední hrdinkou, již navíc představuje jedna z těch nesnesitelných hereckých nán a trdel v jedné osobě, musím říct, že v druhém díle se místy podařilo dát zuřivým sonicům trochu té hororové tváře a zejména hlavní ne-mrtvý "inteligent" Max s jokerovskou vizáží mne chvílemi i bavil. Pořád ještě koukatelné zombie béčko na závěr mých filmových cest mezi nemrtvé. Dva zuby ze shnilé dásně padají.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ne že by film přišel s něčím novým, ale z mého pohledu se jedná o celkem svižnou zombie akčňárnu se solidními maskami a slušným gore. Navíc mě tu bavil motiv zamilovaného zombíka a i když nepodala žádný oslňující výkon, byla mi sympatická i hlavní herečka. Nic, na co by si člověk za pár hodin vzpomněl, ale vzhledem k nulovému očekávání je to celkem příjemné překvápko. 60% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Toto je prípad, kedy remake nedosahuje kvalít originálu, teda Romerovho Day of the Dead z roku 1985, nieto aby ho nebodaj v nejakom smere predčil a jeho vznik je z tohto pohľadu bezpredmetný. Na druhej strane je ale Day of the Dead: Bloodline obstojný akčný zombie horor, štýlovo pripomínajúci filmy Re-Kill či Pandemic z posledných rokov, tentokrát ale našťastie bez found footage poňatia. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama