Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Režie:

Ben Stiller

Kamera:

Barry Peterson

Hudba:

David Arnold

Hrají:

Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor, Will Ferrell, Milla Jovovich, Jerry Stiller, David Duchovny, Jon Voight, Judah Friedlander, Nathan Lee Graham (více)
(další profese)

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (655)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to celkem kravina, ale je to sranda. Zajímavý pohled do světa modelingu. Ben Stiller hraje Dereka Zoolendera. Modela, který je schopný zabít na povel. Stačí vědět, čím ho spustit. Jeho přítel Owen Wilson jako Jeníček Perníček samozřejmě nemohl chybět. Známý hit Relax tu uslyšíme opravdu často. Hodně vtipné je, jak se Derek s Jeníčkem snaží zapnout počítač. Taky nechybí spousta známých osobností. "Kdo bude poslední u helikoptéry je pukavec." :D ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tahle kujebákovina stojí za pozornost, Absurdní kokotina zvrácená až ve važííínovinu. Je to prostě výzva, prošourat se životem na šteklech, zvláště, jste-li chlap. Kdo neodolá a spustí tento klenot, zahlédne souboj dvou modelových krasavců. Souboj na život či na rozcuchání....Nebudu tu nijak zvlášť rozepisovat, co si myslím o světě módy. Jsem prostě přesvědčen, že si řiťomilní návrháři dělají z ženských monstrózní legraci. Ovšem tato sonda do onoho prapodivného spolku mi udělala radost. Možná mírně nadhodnocuji, ale nenapalte čtyři, když ve vás stále rezonuje dojetí z pohledu na Derekův našpulený face. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +už jen kvůli těm hercům -vlastně jenom kvůli nim a pár vtipům/// Na tenhle film jsem se děsně dlouho těšíl. No spíše dlouho než děsně. Prostě jsem ho chtěl vidět, ale pořád mi nějak unikal. Samozřejmě mě hlavně zaujalo obsazení, jinak jsem o filmu věděl jen to, že je to souboj mezi dvěma modeli (Stiller a Wilson). Pravda, něco na tom je, ale zápletka je mnohem střeštěnější a celý film je přímo šílený. Hlavně některé postavy a kostými, včemž já osobně se nevyžívím, spíše to nesnáším. Will Ferrel a Milla Jovovich sux! Co je však dobré, tak jsem se parkrát opravdu pobavil a hlavně mě dostal (jako komik) Owen Wilson). Potěší Natalie Portman, Paris Hilton, David Bowie a Billy Zane, těch jsem si tedy aspoň hned všiml :-) Jinak je to úlet./// Celkem 61%/// ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zoolander mi dost dlouho unikal a viděl jsem ho poprvé až dneska, 10 let po natočení. Těšil jsem se hodně a musim napsat, že jsem z filmu trochu zklamanej. Uživatelé, se kterejma se většinou shodnu, tady nešetřej chválou a dávaj 5 hvězdiček. Já to beru jako průměrnou komedii, ve který se sice najdou výborný momenty a hlášky, ale mezi nima jsem se až moc často nudil. Bláznivý komedie se Stillerem mam rád a obvykle je hodnotim dost vysoko. Tahle se podle mě řadí mezi Stillerovy slabší kousky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Derek, niektoré domorodé kmene veria, že ak ich odfotíme, stratia dušu. Čo si o tom myslíte ako človek, ktorý robí tak dlho manekýna?“ – „Na tvoju otázku odpoviem protiotázkou. Koľkých domolodcov si videla robiť manekýnov?“ Pekelná Frat Pack komédia s tuctom cameo roličiek (Fabio, Portmanová, Kravitz...) a ďalším tuctom bizarných výkonov v čele s buddy dvojicou Stiller/Wilson. Brutálne dialógy, Will Ferrell a jeho pudlík, masáž... Jedinou normálnou postavou je blondínka a swingers párty s alpským trpaslíkom patrí ešte k tým obyčajnejším scénam. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Hansel (Owen Wilson) počas súboja hovorí: "Rozrež to!" Čo je parodický odkaz na film Rocky (1976). (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama