Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Margot Robbie

Jako asi mnoho z nás jsem si Margot zamiloval po skvělém výkonu v The Wolf of Wall Street, kde se mi dostala do povědomí. V tu dobu toho ještě neměla tolik za s sebou a já se rozhodl její filmy nakoukávat a nakoukávat. Bohužel jak měla štěstí při svém průlomovém filmu, dále se jí výběry projektů tolik nepovedly. Ikdyž  Margot tam nikdy nezklame a vždy je to právě ona co ten film tahá, kolikrát aspoň do průměru. Skvělý příklad je ztvárnění, dnes již její ikonické role Harley Quin, postava né tolik zajímavá ale jakmile si jí vezme do parády Robbie je ta role pilíř filmu. V budoucnu se těším na další její projekty a přeju jí mnoho štěstí při výběru. Do rolí vždy dává vše a i přesto že je velmi pohledná, ukazuje že v jejím případě to není jen o vzhledu. Umí zrahát jak milé zlatíčko ( About Time) tak i drsnou "bitch" ( Focus).

Její nejlepší výkony: 1, Babylon 2, I, Tonya   3,The Wolf of Wall Street    

Nejlepší filmy kde hrála: 1, The Wolf of Wall Street ,2, Babylon  3-4, Once Upon a Time in Hollywood  3-4, Barbie

Emily Blunt

Emily Blunt je momentálně u mě sakra nahoře, jde stále více a více ke hvězdám. V každém filmu kde hraje dokáže zaujmout, zcela upřímně z mé topky se mi vzhledově možná líbí nejméně a přesto je takhle nahoře.  Nejvíce mě uchvátila  v Sicario, kdy její role byla zahraná stropově a málo která herečka by to vzládla. Nebojí se jít do dramat, akčňáků či horrorů a jen otázka času kdy po ní šáhne studio do nějaké frančízi. Miluju její přízvuk, nedal bych jí jinak než v originále a možná jediná herečka kterou poznám hned po hlase.

Její nejlepší výkony: 1,Sicario   2,The Girl on the Train   3,The Wolfman 

Nejlepší filmy kde hrála: 1,A Quiet Place   2, Edge of Tomorrow   3,Sicario

Emma Watson

Emma je moje srdcovka, díky sérii Harry Potter jsme jí všichni mohli vidět vyrůstat, a je super na to vzpomínat (ano jsem podobný ročník). V Harry Potterovi mě jako herečka bavila nejvíce, když vezmu jeden film tak trojka si myslím jí osobně sedla nejvíce.Řekl bych že z té trojce má našlápnuto v Hollywoodu nejlépe. Ale Watson není jen Hermiona, byť se rozjíždí pomalu zařezy už má i po sáze. Hlavně film Colonia stojí opravdu za to. Na první místo výkonů se ale dostalo ztvárnění mé nejoblíbenější pricezny Belly, jelikož jí trefila fakt skvěle. Už se těším až nám tato mladá herečka nabídne mnohem více ze svého hereckého umu.

Její nejlepší výkony: 1, Beauty and the Beast   2, Colonia   3, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Nejlepší filmy kde hrála: 1, Colonia   2, Harry Potter and the Goblet of Fire   3, Harry Potter and the other Phoenix 

Jessica Chastain

Jessicu jsem dlouho neviděl nikde hrát, ale vždy mě imponovala a říkal jsem si že jí prostě musím dávat víc a víc šancí. Má obrovský osobní šarm, který jí velmi pasauje spíš na takovou mrchu než kladnou postavu. Pokud opravdu chcete vidět její show v této role, tak rozhodně Miss Sloane. Před filmem jsem Jessicu už měl v topce ale co tady předvedla, to bylo něco. Oscarové role Tammy Faye ukázala její hereckou všestrannost a hlavně díky ní jsem si film užil.  Další její dvě vesmírné role byly skvělé a vždy mě její postava bavila nejvíce.

Její nejlepší výkony: 1, Miss Sloane  2, Molly's Game 3, The Eyes of Tammy Faye

Nejlepší filmy kde hrála: 1, The Help 2,  Interstellar  3, Lawless

Kate Winslet

Kate je pro mě herečka, kterou když v nějakém filmu vidím mám jí raději a raději. Dlouho jsem jí znal převážně jen z Titanicu a to byla chyba! Jedna z nejvíce talentovaných hereček součastnosti, vždy předvede kvalitní výkon a hlavně v dramatických rolí je fenomenální. Krom Titanicu nemá za s sebou žádné velkofilmy, přesto se drží v pozornosti lidí a dost kvalitních filmů dokáže utáhnout. Když hraje po boku mužských es, velmi často je dokáže strčit do kapsy a krást si scény pro sebe. Například Stev Jobs, tahala sama a to hrála s velikánem jako je Fassbender.

Její nejlepší výkony:  1, Revolutionary Road  2, Finding Neverland  3, Steve Jobs

Nejlepší filmy kde hrála: 1, Titanic   2, Collateral Beauty  3, Contagion

Natalie Portman

Drobounká herečka s velkým talentem. Pro mě teda zatím stále Padmé z mé oblibené trilogie Star Wars. Nicméně to jak je velká herečka ukázala v "one Woman show" s názvem Jackie. Celý film byl postavený na ní a podává zde velký výkon. V komedii se také neztratí a její chemie s Asthonem Kuthcherem v jednoduchém filmu No Strings Attached byla pro mě super. Ačkoliv se to může zdát že herečku znám hlavně z frančíz ( MCU,SW) tak jsem viděl i její filmovější projekty. Černá Labuť mě nebavila ale jen díky Portman jsem to dokázal dokoukat. Myslím že nám ještě v budoucnu nějaké oscary přidá.

Její nejlepší výkony: 1. Jackie 2, V for Vendetta 3, Black Swan

Nejlepší filmy kde hrála: 1, Star Wars: Episode III 2, V for Vendetta 3, THOR 

Julianne Moore

Při sestavování žebříčku mě až překvapilo kam se tato herečka u mě dostala, přestože že mě její největší pecky teprv čekají ( např.The Hours či A Single Man). Nedávno jsem viděl Still Alice a jestli někdo o herečte pochybuje tak zde asi každého musí umlčet, je zde úžasná. V Don Jonovi si mě získala a v Crazy, Stupid, Love si postavení upevnila. Tady bude žebříček ještě v budoucnu často měněm.

Její nejlepší výkony: 1, Still Alice    2,Don Jon  3,Crazy, Stupid, Love 

Nejlepší filmy kde hrála: 1, Lost World: Jurassic Par  2,Still Alice   3,Kingsman: The Golden Circle

Anne Hathaway

Anne se do mého žebříčku prokousávala dlouho, sice jsem jí znal ale vždy byla tak na hraně. Každopádně v roce 2019 přišel film Serenity a tam mě její postava bavila a misky vah se převrátly.Pokaždé dokáže vytvořit skvělou chemii s mužským protějškem ať už je to Gyllenhal, Bale či McConaughey. Všude kde působí tak odvede své maximum, až mě mrzí že jsem s ní neviděl tolik filmů kolik bych chtěl, proto v budoucnu určitě svojí top 3 upravím zatím takhle....

Její nejlepší výkony: 1, Brokeback Mountain 2, The Intern 3, Serenity

Nejlepší filmy kde hrála: 1,The Dark Knight Rises 2, Interstellar 3, Love and Other Drug

Cameron Diaz

Diaz je prostě takové moje "zlatíčko", nikdy nepředvedla výkon z kterého bych se posadil na zadek ale vždy na mě působila velmi sympaticky. Vždy jsem jí viděl moc rád a i sebe horší film mi dokázala zpříjemnit. Komedii zvládá skvěle a mrzí mě že už jsme o ní hodně dlouho neslyšeli a dost možná co se Hollywoodu, její kariéra skončila. Uričtě bych jí moc přál ještě nějakou zajímavou roli jen po konci kariéry si moc naději nedávám.

Její nejlepší výkony: 1, There's Something About Mary 2, Bad Teacher 3,Gangs of New York

Nejlepší filmy kde hrála: 1, The Holiday  2,  The Mask 3, The counselor

Laura Dern

Ačkoliv miluji Jurský Park, Laura Dern mě tam nikdy moc nebavila. Dlouhá léta jsem netušil že tato herečka zraje jako víno. V manželské historii mě úplně dostala a začala si postupně získavat. Zraje jako víno a právě proto mě začala bavit v "pozdějších" letech. Hraje řekl bych minimalisticky ale její přirozenost a "obyčejnost" mě právě velmi baví.

Její nejlepší výkony: 1, Marriage Story 2,October Sky 3,Little Women 

Nejlepší filmy: 1, Jurassic Park 2, October Sky 3, The Son