Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1955 dr. Emmet Brown právě odeslal do budoucnosti Martyho McFlye. Jenže v tentýž okamžik mu poklepe na rameno Marty, který se vrátil pro almanach sportovních výsledků a uvízl v minulosti poté, co úder blesku odeslal stroj času i s dr. Brownem do roku 1885. Podle dopisu, který Marty od Browna dostal, byl stroj času poškozen a v roce 1885 neexistuje možnost jeho opravy, proto ho ukryl v jeskyni, kde by ho Marty měl najít. Vzápětí Marty zjistí, že Doc byl několik dnů po napsání dopisu zastřelen zezadu jakýmsi Bufordem Tannenem. Pustí se do opravy auta, aby se Marty mohl vydat Brownovi na pomoc, a zanedlouho už startuje na cestu do roku 1885. Tady se hned připlete do cesty indiánům, což má za následek palivovou nádrž prostřelenou šípem. Ujme se ho rodina Seamuse McFlye. Marty se jim představí jako Clint Eastwood a začne v městečku pátrat po Brownovi. Místo toho však narazí na Bufordův gang a málem na to doplatí životem. Naštěstí včas zasáhne Brown. Společně pak začnou plánovat návrat do budoucnosti, přičemž musí vyřešit problém s benzínem. Při přípravách se Brown seznámí s novou učitelkou Clarou Claytonovou a okamžitě se do ní zamiluje. Žena, která je nadšenou čtenářkou románů Julese Vernea, jeho city opětuje, a tak vědec dokonce začne uvažovat o tom, že v minulosti zůstane. Martymu se podaří zmařit Bufordův pokus o Brownovu vraždu. Jenže situace se dál komplikuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (653)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Po letech je to stále lepší a lepší. Jako malej jsem to měl jenom "hodně" rád, ale teď ságu žeru neuvěřitelně. Neuvěřitelně promyšlené, vypylované a navíc...pro mě, jakožto velkého fandu westernů lahůdka. Není to sice takový mozkový výplach jako díl druhý, ale to vše vynahrazuje 8 tisíc odkazů a 20 tisíc narážek. Doc. Emmet Brown sedí hrdě na židli v galerii nejkultovnějších postav. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Záverečná časť neplánovanej trilógie režiséra Roberta Zemeckisa - "Back To The Future", sa odohráva prevažne v roku 1885 na Divokom Západe. Doktor Emmett Brown sa rozhodol, že sa tam usadí ako kováč. Túto idilickú predstavu mu skomplikuje konflikt s obávaným banditom Bufordom "Mad Dog" Tannenom. Našťastie ho prichádza varovať a zachrániť jeho priateľ Marty McFly. Je to dôstojné zakončenie tej najlepšej filmovej story o cestovaní v čase. **** ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood se musel za břicho popadat. Mám dojem, že autoři se vrátili spíš do minulosti, k 1. dílu, aby na něj navázali a neudělali mu ostudu příšerným pokračováním. Ne, neudělali mu ostudu. Naopak. Stále hravé, stále šílené, stále uřvané, stále s nejrůznějšími odkazy na 1. díl a stále zábavné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď, když vím, že strávím budoucnost v minulosti, začínám se pomalu těšit na důchod." Divoký Západ je krásné místo pro cestování v čase, tedy pokud Vás nechce nějaký debilní Biffův prapředek střelit do zad. A to se právě děje, takže 19. století má šanci poznat frisbee, hoverboard či raketové poleno. Mě tedy bavil bláznivě zamilovaný doktor, záměna přepadení za vědecký experiment a samozřejmě obludně optimistický konec. Ten k tomu patřil jako tenisky Clinta Eastwooda do westernu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování bláznivých dobrodružství cestovatele v čase Martyho McFlye nás tentokrát přenese na Divoký západ a je ze všech dílů nejpřímočařejší a také se nese ve výrazně parodické rovině. Ušetřeni tentokrát nezůstanou Clint Eastwood nebo i klasika žánru Tenkrát na Západě, ale už je znát, že sérii pomalu docházel dech i nápady. ()

Galerie (160)

Zajímavosti (69)

  • Keď sa Dr. Brown (Christopher Lloyd) a Marty (Michael J. Fox) nechajú na slávnosti vyfotiť pri hodinách, tie ukazujú čas osem minút po ôsmej. Je to odkaz na rýchlosť 88 mph, ktorú musí DeLorean dosiahnuť, aby cestoval v čase. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama