Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Policejní vyjednavač Dano Andrik se zaplétá do politicko-vyjednavačské krize na oddělení kardiochirurgie, kde se mimo ministra obrany nachází i Danova těhotná přítelkyně Lenka. Aby ji Dano spolu s pacienty a personálem dostal na svobodu, musí čelit požadavkům nevyzpytatelného únosce Korňana na jedné straně a tlakům nejvyšších politických špiček na straně druhé. Čas neúprosně běží a Dano se musí rozhodovat rychle: postupovat podle příkazů z nejvyšších míst nebo pomoct únosci očistit jeho jméno? Osmidílný koprodukční seriál Ultimátum se celý natáčel na Slovensku během dvou vln pandemie. Jedná se o historicky první koprodukci České televize a TV JOJ. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Milonak k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2022) (E01) 

To je zase slátanina... Naprosto nereálný scénář, pitomé a nepřirozené dialogy - např. rozhovor Koleníka s Geislerovou po telefonu těsně před vpádem Bahula do nemocnice. Mizerný dabing, nechápu proč jsou slovenští herci nadabovaní. Neustále chceme v našich končinách točit něco světového (i když v tomto případě převládají Slováci) a absolutně se to nedaří. Je to strašně šablonovité (už počáteční scéna zachraňujícího Koleníka je doslova etalonem takovýchto filmů) , ta linka s bláznivým synem ministra jen dokresluje snahu o originalitu a nutnost všude nacpat něco "mimořádného" namísto poctivého scénáře a plynulého příběhu. Náhod je až moc - už jen když si přečtu o čem celý seriál bude, tak se o další díl ani nechci pokoušet... ()

Epizoda 2 (2022) (E02) odpad!

Po prvním dílu a 1 hvězdě jsem se rozhodl zkusit, zda se to nezlepší. A je to ještě horší... Končím, odpad je naprosto odpovídající hodnocení. Ta snaha o světovost je až děsivě trapná a přitom nic ze seriálu této "světovosti" neodpovídá, ba co víc, je to na opačném konci stupnice. ()

Reklama

Reklama