Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept vlastně velmi dobrý (na téma "jak natočit levné pokračování") a Siegel si, podobně jako v Narušiteli, vymyslel pár fajn kamerových nájezdů a úhlů pohledu. Ale netáhne to. Roberta Particka mám rád jako každý, kdo vyrůstal v devadesátkách, ale v téhle roli je málo cool i macho. A vedlejší členové bandy, jakkoli jim je pravidelně dopřáváno i nějaké to roztomilé slovní střelivo, působí v nejlepším případě zaměnitelně, v tom horším rovnou nesympaticky. Zatímco ale před 15 lety mě to jako milovníka jedničky skoro urazilo, dneska musím filmu nechat, že své kouzlo a nějaké ty kvality (v rámci béčkových hororů) má. Podobně jako třeba Netopýři s Lou Diamondem Phillipsem. Škoda, že se tu Siegel v rámci gore nevyřádil tak, jako v případě svého debutu. Kdyby ano, možná by se dvojka protlačila i na tři hvězdy. Takhle za 50%. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po pozreti tohto dielka som si uvedomil že je to priemerné pokračovanie slávnej jednotky. Vystriedal sa tu aj režisér namiesto Rodrigueza prišiel Spiegel a nepočínal si zle. Na začiatok je scéna v hoteli kde netopiere napadnú Brucea Campbella škoda že nedostal viac priestoru. Ďalej sa to dobre nesie a cestou napadnú dvaja upíri jedného chlapíka a pohryzú ho. On je nakazený a ide za kámošami lebo sú dohodnutý že vykradnú banku. Ďalej pred bankou prídu policajti a začne drtivé komando na aké nezabudnem. Nechápem fakt to hodnotenie snaď 50 percent by si tento horor zaslúžil nebolo to až tak zlé ako niektorí píšu. Dlho som sa tomuto dielku vyhýbal až som si ho pozrel a konštantoval som že nuda vôbec vtomto filme není. 76 percent. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdyby film neměl v názvu Od soumraku do úsvitu, patrně by shnil někde na smetišti dějin. Leč Od soumraku do úsvitu v názvu má a dokonce se snaží o jakési pokračování příběhu, připadá mi přesto poněkud zbytečný ba dokonce k smetišti dějin odsouzeníhodný. Dejme tomu, že filmu nedominuje nějaký famózní herec, který má našlápnuto stát se miláčkem publika podobně jako herci z prvního dílu, že se mu proto nepodařilo vyšplhat na Olymp upírských filmů. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jako 3, paráda, byť na plný počet to není. A co jako? Zlý T-1000 je v poho a úvodní cameo Ashe Williamse (zde záhadně bez motorovky místo ruky) s tehdejší hvězdičkou+ sexy tvářičkou i tím ostatním, Tiffani (Amber) Thiessen dává už dopředu tušiti,že tady se pojede na vlně kultovních béček a taky že ano.;-) Nikdy nezapomenu na až hluboce psychologické rozebírání porna, jako žánru. Upřímně...bavilo by vás, sledovati 2h jen záběr na 2 hlavy?:))) To prostě nemá dodnes chybu! A též se tu dozvíte, co zn. El Coyote.:)))))))) Kurz španělštiny, zcela zdarma. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježiš to byla sračka. Uznávám že jsem se chvílema opravdu bavil (převážně u věcí ukradených z jedničky) a chvílema zase na účet tvůrců (scéna jak Robert Patrick jde zakouřenou místností a vždycky na něj někdo bafne ale jakmile uvidí kříž tak zas zmizí). Scéna jak si to jde anonymní chlápek vyříkat s pornoprůmyslem je fakt hustá, ale to je asi jedinej opravdu povedenej moment. Nechápu proč to Robert Patrick, Danny Trejo atd, přijali. A hlavně nechápu jak vůbec mohlo někoho napadnout natočit pokračování k takovému kultu jako je první díl, už jen ta myšlenka na to je rouhání. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)

Reklama

Reklama