Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

movie 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tohle vůbec není tak špatný jak to podle zdejších reakcí vypadá. Likvidace Castleovi rodiny je celkem krutá a emotivní a zaslouží si odplatu a tady nastává jeden menší problém a to fakt, že místy je snímek trošku natažený. Kdyby byla střihačova ruka důraznější a místo 2 hodin by z filmu zbylo nějakých hezkých 95 minut, dodalo by to na svižnosti a celkovému rázu KATa. Jestlipak budou nějaká další pokračování? Ja bych si dal novou várku rád, už jen kvůli Thomasi Janeovi! 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Z trailerů,úvodních titulků a asi první čvrt hodky to vypadalo na slibnou komixárnu.Pak se to ale zvrhlo v jeno velký klišé.Akční scény trapnost nad trapnost a herci se občas(nebo spíš většinou) tvářily jako by spíš dělali parodii než akční nářez.No jo je to škoda.Zase jednou komix kterej se nepoved a nevystihl atmosféru komicsu(tu vystihly jen titulky a hudba).No nic počkám si na Sin City ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem byl k filmu zpočátku skeptický a odkládal jsem jej, Kat je totiž přesně filmem, které zbožňuji. Dokonalý Revenge ultra nasraného Poldy přicházející o celou svou rodinu, kde Thomas Jane ztvárňuje skvělého hrdinu, kterému člověk fandí i drží pěsti, ten chlap má neuvěřitelné charisma. Proti němu stojící psychopatický John Travolta, nemilosrdný mafian s nemilosrdnějšími kumpány( Ten dvoumetrový a 150 kilový Rusák byl strašné hovado). Úžasná zábava, perfektní akce, solidní brutalita, hlášky, koukal jsem až do 3 rána a oči mi bleskly štěstím. Chybí mi tyhle filmy.. !!! 80% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky jsou stylové, bitva s horou svalů v Punisherově skrýši je fantastická, Thomas Jane má v té roli hodně dobré okamžiky. Jenže zbytek je špatně. Děj je prázdný, soundtrack jak k jinému filmu, Hensleigh se často bojí krve (zoufale nízkoratingový je hlavně úvod), během filmu se nic zajímavého nestane a v závěru se nesmyslně cituje Vrána. Travolta je zoufale nevýrazný (ale až neskutečně, skoro to vypadá na požití sedativ) a nikdo jiný prostor defakto nemá. Punisher není úplně ztracený případ, ale takhle to prostě vypadat nemá - vzít kvalitní temný komix a udělat z něj tupé béčko po vzoru 80. let, které nemá ani dostatek slušnosti, aby bylo zvrhle zábavné... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce je předem jasný průběh filmu, který tu psát nebudu, a dojde i k malému průměrně chytrému žáku druhého stupně základní školy. Herecké výkony nulové podpořené neexistujícími hláškami (od komiksu bych čekal více...). Záporák v podobě Travolty nechal všechno své charizma asi v minulém filmu a co mám psát dále? Hrozná adaptace komiksu o muži, který žije kvůli pomstě... Promiňte, ale to tu bylo 100krát !! A co je nejhorší?? Tento film nepřinesl nic navíc, ale naopak všechno udělal špatně. Smutné, jak vcelku zajímavý komiks s potenciálem na slušné eRko (s Lundgrenem to nebyla taková trága...) dokáže zůstat nevyužit. To nejhorší na závěr. Punisher theme je prakticky to samé co písnička ze Skály a to mě jako fandu tohoto filmu naštvalo moc. Změnit v jedné části pár tónů a říkat tomu Punisher theme to je MOC!!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Ve filmu zaznělo několik rockových písniček od kapel Nickelback, Drowning Pool, Chevelle, Trapt, Seether nebo Finger Eleven. (Flack007)
  • Přibližně v čase 1:33 Howard Saint (John Travolta) ubodá svou pravou ruku Quentina (Will Patton), avšak ostří nože, kterým ho již 2x zřetelně bodl, je stále zcela čisté. (Marsu88)
  • Profesionální hokejista Vincent Lecavalier si ve filmu zahrál sám sebe, bohužel jeho scéna byla nakonec vystřižena. (dopita)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama