Reklama

Reklama

Vybíjená

  • Česko Vybíjená: Běž do toho na plný koule (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budete nadskakovat, kroutit se a umírat smíchy při sledování Vinceho Vaughna a Bena Stillera, jak si vyrovnávají účty při zápase ve vybíjené, kde vítěz vyhrává úplně všechno. Pod bolestivým dozorem legendárního šampióna Patchese O'Houlihana (Rip Torn) se Peter LaFleur (Vince Vaughn) a jeho parta hráčů - Průměrný Joe - připravují na Červenou kobru, skupinu vedenou egoistickým majitelem kolosu fitcenter Whitem Goodmanem (Ben Stiller). Je to naprosto jedinečný příběh o smolařích, plný humorných gagů a nefalšované zábavy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (764)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Sportu zdar, vybíjené obzvláště... %-] . . . Crazy taškařice s lehce satirickým čňuchem, zavánějící potem a podobnými >spermoidními< odéry posiloven všehomíra... Jo jo, šport je šport, zvláště přicmrndne-li si nějaká ta pofiderně padlá >hvězda< tělocvičného světa! . . . Tak jo, není malých týmů, pozdravujte VŠECHNY cvíče i cvičky, Šuka Rorýse a príma kůl chlapy - a na féroffku pozor na bi(o)holky, způsobí vám NÁHLOU SMR(Š)Ť! ;o) - - - - - (Poprvé a naposledy přežito s lehkým nacamráním na noční kůlce 7.3.2011 (bohužel zas s vyblitým českým dablinkem), hodnocení zabitě 11733., komentář zde vypitý čtyřistaosmdesátýtřetí - 7.3.2011) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, která si vezme za vzor jeden z méně známých sportů a postaví na něm skvělý biják se vtipnými herci (Ben Stiller se zde opravdu předvedl) v hlavních a známými seriálovými drsňáky (Chuck Norris, William Shatner, David Hasselhoff) ve vedlejších rolích. Pochválím i výborného Ripa Torna, který zde má přecijen více prostoru než v MiB. Nejednou jsem se mohutně zasmál. Moc vtipná taškařina, která nikoho nešetří. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sranda - toto je film, u kterého jsem málem umřel smíchy. Což je o to víc s podivem, že sportovní filmy nesnáším snad ještě víc než Bena Stillera, haha. Ten týpek je zde ovšem prostě výborný, to se musí nechat, a celé je to tak dokonale ztřeštěné a vtipné, že to skoro nemá chybu. S výjimkou debilního závěru, který nedává vůbec smysl - pokud by Peter La Fleur prodal Goodmanovi svou tělocvičnu (i to ale vlastně nedává smysl - proč by Goodman vůbec večer před finálovým zápasem dával La Fleurovi takovou nabídku, když měl jeho tělocvičnu v případě výhry - o které nikdo nepochyboval - už jistou?), proč by pak vše vzdal - a tím pádem přišel o těch vsazených 100 tisíc? Kdyby se tam neobjevil ten Lance Armstrong, tak La Fleurův tým prostě prohrál. A další hovadina je moment, kdy La Fleur dává Goodmanovi padáka - to je tak krajně stupidní, vždyť těch 5 milionů dolarů mu přivezli teprve před pár vteřinami (což je další debilita - o výhru se člověk odjakživa musí přihlásit sám - rozhodně mu ji nikam nepřivezou sami od sebe takřka vzápětí poté, co vyhrál - a ještě k tomu v hotovosti - takovou sumu by mu určitě vyplatili jen bezhotovostně, bůhví za jak dlouho, a ještě by mu z toho strhli nějakou daň si myslím), takže přece neměl kdy koupit na burze ten většinový podíl v Globocvičně, aby se mohl stát Goodmanovým šéfem a mohl mu dát padáka - nemluvě o tom, co takový finanční ignorant, který své podnikání takřka přivedl na buben, může vědět o nepřátelském převzetí společnosti, a zda by mu na to těch 5 milionů dolarů vůbec stačilo! Čili ten krajně dementní závěr mi to celé trochu zkazil, ale jinak jsem z toho byl vážně nadšený a současně překvapený, jak moc se mi ta hovadina vlastně líbila. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Takhle hodně a hlasitě jsem se hodně dlouho nezasmál! Ze začátku to vypadalo, že to nebude nic extra (prvních deset minut jsem se zasmál jen jednou "Ošklivost a obezita jsou geneticky získané vady, stejně jako plešatost nebo nekrofílie") ale pak se to rozjelo a já se pořád tlemil! Stiller zahrál svého magora uplně dokonale a ivšechny ostatní postavy jsou perfektní!A cameo Davida Haselhoffa a Chucka Norise taky nemá chyby! Rozhodně jedna z nejvtipnějších komedií, co jsem poslední dobou viděl!9/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecnej mega masakr, kterej mi krapet pripomnel Blackball, ale je o nekolik trid lepsi. Samozrejme pribeh jede podle klasickyho schema, looseri, ale sympataci a favorit, ale hajzl a i zaver tu je klasickej. Na dvd tvurci prihodili alternativni konec s opacnym vysledkem zaverecnyho utkani a to neni ono, takze tak jak to je, mi to vyhovuje. No, co se tyce foru, tak jsou sem tam i originalni, vetsinou hodne vtipny a sem tam nakej ten genialni. A k tomu vsemu si prictete paradni hudbu a slusnou kameru a diky stopazi 88 minut je i film dostatecne sviznej a nezadrhava. Ale tohle vse by nebylo nic bez dokonalejch hercu a tentokrat je to fakt vystavni sestava. Nema cenu komentovat vsechny cleny teamu a podobne, proste skvele vybrana sestava, takze se zminim jen o tech par, co zaujali nejvic. Nejvetsi mega krutak je Rip Torn, jako legendarni hrac a trener looseru, co slovo to naprosto kulervouci hlaska, navic je to fotrik Freddyho, co byl vyprsten. Pak tu mame Stillera v naprosto lahudkovy roli zaporaka, to je taky strasnej krutak. Z dalsich hercu jeste potesi "sef nemcouru" David Hasselhoff, kterej je, kdyz nekde hraje hlavni roli, naprosto k nicemu, ale tyhle kratky steky mu dou dokonale. A dokonce se tu na okamzik mihne i Chuck Norris a Lance Armstrong. Jen ten Vince Vaughn je mezi vsema tema krutakama krapet nevyraznej, holt takovej slusnackej dobrak v konkurenci s vymastenym zaporakem nema sanci. A vyplati se pockat do zaverecnejch titulku, kde Stiller vyjadri nespokojenost nad klasickejma americkejma koncema a predvede solidni akcicku. Jasnejch 5*, takle sem se dlouho nenasmal. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (28)

  • V čase príchodu filmu do kín začínala v USA celoštátna súťaž vo vybíjanej. (vander19)
  • Když se míč ve staré tělocvičně kutálí k právničce, ta ho zastaví nohou obutou do bot s podpatky a poté předvádí, jak umí házet. Když si však tuto scénu postavy přehrávají v konkurenční tělocvičně, má na nohou sportovní tenisky. (chleba24)

Související novinky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama