Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komediální televizní seriál z prostředí divokého venkova. Aby Lukyn zachránil své manželství, rozhodne se zúčastnit soutěže amatérských kapel, ve které vyhraje krásnou motorku. Až se mu to podaří, vyveze na motorce svou ženu a ta mu jistě všechno odpustí. Zkrátka dokonalý plán! Co na tom, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a že vlastně neumí na nic hrát... (prima+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

ohneta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak debilní, říkal jsem si první dva díly a už u 4. dilu mě to docvaklo, že je to vlastně geniální. Nehledat v tom nic vážného, ale bavit se, k tomu je to určeno a když sem se na to začal divat očima tupouna, začalo mě to neskutečně bavit a nacházel dobré fory a přidanou hodnotu. Takže žádný vážný počin, ale pro zábavu, uplně v pohodě. Takže po pochopeni, k čemu tento serial je, spokojenost . ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, byla to blbost. Uměle, leckdy až úplně nelogicky poskládaný příběh, který neměl s realitou mnoho společného. Ale myslím, že smyslem bylo diváka jen a jen pobavit. Nic víc a nic míň. A přesně tenhle účel to myslím splnilo. Pokud člověk přijme tuhle tezi a oprostí se od všeho ostatního tak se na to dívat dá. Často jsem se bavil a smál, což se bohužel u většiny českých komedií či seriálů řici nedá. Takže za mne bych to tak neodsuzoval jak se zde někteří snaží. Máme TV plnou zdaleka děsnějších věcí... ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě celkem ucházející herecké obsazení. I když mě hned první díl silně zklamal, nakonec jsem vydržel až do osudového finále. Scénář je hodně slabý, takové převáření vody, jeden nápad prostě na osm dílů nevystačí. Spousta situací je vyloženě trapných a celé se to nese v hodně laciné lajně. Ztráta času, ani jako lehké odreagování po náročném dni to nefunguje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle kultura je tady prostě hluboko zakořeněná. Otevřít si lahvové, zakousnout se do Gothaje, pustit si Dymytry a poplácat se po ramenou, jaký jsem frajer, když se zrovna nějakému českému sportovci zadaří, nebo někomu na sociální sítě napíšu, že je kokot. Prostě každý má nárok na tu svojí zábavu ať se to ostatním může jakkoliv zdát hloupé. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jednu hvezdu jsem ochotna dat za fajn herce a Kabaty. Ja nejsem narocny divak, ale tohle bylo sz moc hloupe i na me. Hned na zacatku vystavet zapletku na nahrani vystoupeni na nejaky stary pristroj, kdyz maji vsichni smartphony? Kdyby se vsichni nechovali uplne debilne, nebylo to cele absolutne nerealne a vystavene na tom, ze vesnicani jsou vsichni uplni tupci, tak to mohlo fungovat jako parodie. Ale bohuzel, nezasmala jsem se vubec. ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama