Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Voyo je stále dost krkolomnou produkcí v našem rybníčku, ale s upadající kvalitou u konkurenční České televize se dá konstatovat, že stále vytváří ty poutavější minisérie a mnou dlouho vyhlížení Extraktoři jsou toho zářnou ukázkou. Sice nejsou bez chybičky, možná by jim slušely klidně jen 4 epizody, ale snaha o vytvoření drsných reálií Pákistánu a Afghánistánu v kulisách nehostinného horského Turecka na mě dýchlo správným způsobem. A to mi ke 4. hvězdě tentokrát stačilo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Myslím, že natočeno na vysoký úrovni. I obsazení bylo dobrý. Bohužel mě do série neseděla Pavla Gajdošíková. V Chybách dobrá, tady mě trochu nepasovala. Ale neva. Úplnej problém to není. Bohužel mě trochu mrzí to provedení. Spousty odboček, málo vypjatejch scén. Chápu, že autoři chtěli zachovat civilnost a autencitu příběhu. Jenže můj názor je tokovej, že chci, aby film poskytl takovej průběh a rozuzlení příběhu, který ve skutečnosti není možný. Proto jen tři. Prostor pro slušně odpíchlej děj tady byl. 50%. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Na serial jsem se hodne tesil. Namet je vice jak atraktivni. Zadny propadak to neni, presto me to ke konci uz trochu zklamalo. Uplne vidim, jak nejaka prazska vysetrovatelka si jede zastrilet do Afganistanu... Vice se to melo zamerit na ty holky tam a jejich zachranu. Akcni sceny nic moc, ale dialogy a herecke vykony dobre. Pavla Gajdosikova je za me jedna z nejhezcich nasich herecek. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Výkony jak od opilých ochotníků. Nevím, jestli to tak dělal jeden a já už byl jenom skleptický, ale přišlo mi to tak už furt. Tenhle seriál prokazuje, že je důležitá kamera. Ne jen technicky, ale až emočně. Dokáže podrtrhnout situace a podobně. Tady to však brutálně nefunguje. O to větší šok je, že kameru dělá někdo jako Smutný. Nejlepší kameraman v Česku. To je neuvěřitelný. A smutný doslova. Nulový zájem o to, aby třetí vojsko čekalo na kopci a sledovalo, jak to všechno dopadne. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si celou tuhle kauzu o dvouch s prominutím blbkach... vydat se do takovéto destinace = nulový pud sebezáchovy.. na české poměry hodně nadstandardní kvalita ..kamera..výprava..mnoho scén u nás na Kladně :) musím říci že ta tmavovlasa mě celou dobu dost srala ..75% zajímavé to vidět takhle zpracované..Stáfek a Revai odvedli dobrou práci ()

Galerie (222)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři se podílel i investigativní reportér Jaroslav Kmenta. (Finále Plzeň)
  • Seriál se točil mimo jiné v Turecku na hranici s Íránem. (Finále Plzeň)

Reklama

Reklama