Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vtipný, je to svěží, je to zajímavý. Tak to platí asi první třetinu seriálu, zvláště pak první díl, kdy se tvůrci opravdu snaží vytvořit něco neokoukaného a jaksi inovativního, na co nejsme u nás v českých vodách zvyklí. Jenže pak to sklouzne do staré známé české rutiny a většina snažení přijde na zmar. Postavy se navzájem hrotí takovým dosti zbytečným způsobem, děj se moc nehýbe a ten charismatický lesk je už dávno ta tam. Poslední díl pak tuto ságu uzavírá a v hlavě mi rázem blikne: lepší 3⭐. Vyhodnocení: Druhou řadu asi klidně vynechám ()

heyda 

všechny recenze uživatele

O české tvorbě (zejména seriálové) si myslím své, zpravidla nic moc pozitivního. O to víc mě překvapila tahle minisérie, která naprosto věrně vystihuje dnešní dobu, rodinné vztahy, navíc k tomu využila méně okoukané tváře a tak mohl vzniknout konečně povedený seriálek pro mladé a dospělé, u kterého se nebudete cítit nijak trapně. Velký klobouk dolů. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Jak píše "Kothy", inspirace úspěšnou teenage netflixárnou Sex Education je velká! A za sebe mohu říci, že tahle česká verze se mi též zalíbila. Má to nenáročný děj dbajíce na sociální vztahy z pohledu puberťáka. Vtipné to je vcelku taky a hlavně z toho není žádná trapná adolescentní telenovela. Tudíž, klidně ať natočí další sérii, pokud bude opět v tomto 10. dílném formátu, rád se podívám. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Nova překvapila. Sice je to dost překombinované a zdá se, že víc problémů se do 1. řady už nacpat nedalo, ale má to silnou vtipnou stránku, což se moc nevidí. Obsadit Janu Švandovou byl geniální nápad, ale i ostatní herci to zvládli skvěle. Moc mi tam neseděl Révai. Scénáristé by mohli v další řadě ustoupit od té šablony, kdy se všechno vyřeší v posledním díle. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Taková Česká horší komornější variace na Sex Education, kde se chytají osudy a příhody dorostenců (ano, jsou i kozy, ale malé a v ještě menší míře), strasti rodičů, nějaký těhotenství, psycholožka, rozvedená matka, homosexualita, prostě jak přes kopírák jen po našem. Herecky je to v pohodě na náš kraj, i když ve valné většině je výplň mezi dějovými posuny celkem cringe, tak krásně typicky pro náš kraj. Druhou sezónu si dám, ale nečekám zázraky, protože ani zády se zdaleka nekonaly. 3* a.k.a 55% ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Řada rekvizit, které se v seriálu objevuje, pochází z vlastních zdrojů autorů. (TV Nova)
  • Vodní plocha, do které skáčou nahatí Adam (Maxmilián Kocek) s Kristýnou (Karolin Omastová), je Kurovický lom u Kroměříže, kde žije řada chráněných živočichů. (TV Nova)

Reklama

Reklama