Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Master19 

všechny recenze uživatele

Asi to není úplně na čtyři, ale ty krásné záběry ranního a nočního Zlína, to je ta hvězdička navrch. Je vtipné, když člověk zná všechny ty lokace a vidí nesmyslnosti v jízdě jednosměrkou naopak, nebo teleporty z jednoho místa na kilometry vzdálené. Ale to jsou malé věci a funkci to nemá vliv. Příběhy jednotlivých postav jsou vtipné a přesto uvěřitelné a musím říct, že jsme po diskuzi nechali na seriál koukat i naši prepubošku a dlouho jsem ji neviděl takhle se smát... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení ze strany Novy. Člověk by ani nečekal, že může u nás vzniknout tak zajímavý počin. Inspirace Sex Education je více než zjevná. I tak to ale v českém prostředí potěší. Další body navíc dávám za Zlín, protože tam se moc seriálů netočí. Seriál se točí převážně kolem jedné disfunkční rodiny. Otec je gay a odejde od ní. Jejích syn Adam má 15 a zápasí s tím, s čím asi většina jeho vrstevníků. Není na to ale sám, má k sobě i další dva kámoše. Postupně si prochází různými trapasy spojenými se sexuální tématikou. Hezky to pracuje s postavami a děj působí přirozeně. Dojde tam k pár dost ujetým věcem. Konec to hezky uzavřel, ale je tu prostor pro pokračování. Dost mě to baví a těším se na další sérii. I obsazení je dobré. "Ty šmíráku!" ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

V hodně příspěvcích se naráží na britský seriál Sex Education…..no když přivřu všechny oči, co jich mám…..ale stejnak, tak otevření pořád ještě nejsme. Možná toho tvůrci na jednu rodinu a jenom deset epizod naložili až přespříliš, plus nejsem zrovna zastáncem stylu, všechno se vyřeší v posledních pár minutách, ale jinak jsem byl docela mile překvapen. ()

aniabo 

všechny recenze uživatele

obšlehlá sex education, ale s vtipem, což je pro české prostredi potřeba. Určeno pro milenialy teda (“Bridget Jonesova”? :D). Homofobie v norme, na Nove budou seriály jako Sex Ed až tak za 10 let. Mrzi me, ze je zas hlavní postava kluk. Proč v Česku porad nikdo neumí napsat pořádnou, normalni, komplexni (tady například pubertální) hlavni ženskou roli? ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Až mě to překvapuje, že mě ještě dokázal zaujmout seriál o dospývání. Já, jako už "starej geront" mám k téhle generaci trochu daleko. Přecijen, dneska se ty rozdíly třeba i mezi lidma o deset let staršíma strašně navyšujou. Ta generace, o které pojednává seriál, je úplně jinde. Všichni píšou, že je to české "Sex Education", což jsem teda neviděl, tak napíšu, že je to české "Life is Strange", které jsem hrál opakovaně a tenhle seriál se mu opravdu dle mého velmi přibližuje. Jestli si z toho odnesu ještě něco dalšího, tak asi definitivní potvrzení averze vůči Sáře Korbelové, která je v každé roli (plus i její role samotná) naprosto nesnesitelná. Není zas tak lehký napsat ale vztahovku, která dokáže zaujmout jen postavama a vazbama mezi nima. Tady se to ale zatím povedlo a jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet dále. ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Jan Révai pro roli Michala podstupoval každý den v maskérně 50minutové sezení s natáčkami. (TV Nova)

Reklama

Reklama