Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maskérkám a kostymérkám už došla trpělivost a hodlají se postavit za svá práva. Vedení televize viní za odboj Mirka, který je vzteky bez sebe a chce si promluvit s televizním bezdomovcem Lubošem. Radka jede na casting do Prahy, kde zazáří, a vrací se do Brna s nadějí, že její dny v Dobrém ránu jsou snad konečně sečteny. Do mysli režiséra Roberta Sedláčka je ale manipulativně zaseto semínko nejistoty a Radka zažívá velkou potupu, kterou si vychutná především Andrea. Dobré ráno hostí chovatele lišek, se kterým se chtějí vyfotit zvukaři, a Mirek musí jít podruhé na kobereček k řediteli. Tento den už pak u Mirka nenajde útěchu ani plačící Radka a jeho spravedlivý hněv hořce zakusí také vzpurný osvětlovač Horst. (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedničku jsem neviděl. Měl jsem to v plánu, ale nějak jsem nestihl. Beru tedy v potaz, že jsem přišel pravděpodobně o klasické úvodní seznámení s hrdiny seriálu. V rámci všelikých upoutávek a rozhovorů jsem nebyl dojmu, že ČT natočila něco totálně nekorektního , utahujíc si sama ze sebe. Prušinovský měl být zárukou dobré zábavy a divák co viděl Okresní přebor, Čtvrtou hvězdu, Most nebo Monte Karlo o tom ani nepochyboval. Mno... Tak jsem dnes sedl k TV a po 15 minutách čehosi se musel zeptat své drahé polovičky zda v prvním dílu bylo něco k smíchu. Prý ano. V tomhle jsem tedy nic nenašel. Je to prostě konverzační cosi, kde se občas mluví sprostě na což upozorňují i piktogramy před zahájením pořadu. Docela by mne zajímalo, proč ti co téhle hrůze dávají za 4*. Boď pracují v ČT a chápou narážky smrtelníkovi unikající, nebo zřejmě nikdy neviděli komediální seriál u kterého se člověk musí smát nahlas. Asi ne. Já jo. Holt lépe už zdá se bylo... Jeden liščí ohon. * ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři prvního epizody jsem psal něco o nápravě pošramocených vztahů mezi mnou a Janem Prušinovským a ejhle. Hned druhý díl a už se nám začíná dostávat písek mezi ozubená kolečka. Ale jak zpívá Mňága & Žďorp „tak dlouho mi trvalo, než jsem se stal optimistou“, takže doufejme, že šlo pouze o politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znova další mňamka : Ivana Hloužková + N.Mucha (maskérky) a Vlad.Hauser (kameraman) zase perlí. A nejvíc režisér (vynikající Jan Kolařík) a bezdomovec Luboš (opět famózní Roman Slovák) . Honba za utíkající liškou nemá chybu. Těším se na "perly" ve 3.dílu : tenhle 5 * a 73 % . *** P.S.: natáčelo se taky v bazilice minor Nanebevzetí P.Marie u Augustinián.opatství na Starém Brně, Mendlovo náměstí. Kdo tam nebyl, berte to jako tip na jarní/letní/podzimní/adventní výlet do Brna. V adventu=před vánocemi je tam (samozřejmě i ve vánoční době) moc krásný betlém ....  . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak jsem nabyl dojmu, že se všechny díly budou točit okolo natáčení pořadu "Dobré, ráno", ale už druhý díl mě vyvedl z omylu, protože na samotný pořad dojde jen na malinkatém prostoru, a řeší se hlavně filmové castingy. Taky je zřejmé, že v každém díle uvidíme nějakou hostující hvězdu, vystupující samu za sebe, jenže bohužel, scény se Sedláčkem jsou zoufale nevtipné, a bez jakéhokoliv nápadu. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

popis humoresek jako spatne nasvicene sracky plne ochotniku pobavil 😄 postavy dobry, nejlepsi zatim Kolaříkův rejža, min nadupany nez prvni dil, ale kvalita vysoka, nizky hodnoceni me prekvapuje, mladsi publikum ktery tenhle styl oceni asi bohuzel o existenci serialu ani netusi, dostante appku CT iVysilani na smarttelevize a playstation store a zvedne to sledovanost *mrk mrk ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Kostel, kam jede Mirek (Jan Kolařík) natáčet příspěvek do Křesťanského magazínu, stojí v Doubravníku na Tišnovsku. Interiéry kostela se natáčely v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Mendlově náměstí v Brně. (skudiblik)

Reklama

Reklama