Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naše sedmička míří do Mekky všech filmařů, do Los Angeles. Jenže to by snad ani nebyli oni, kdyby jejich cesta proběhla v poklidu, bez komplikací a dobrodružství. Říkáte si, jaké dobrodružství může ještě někoho na konci dvacátého století a v tak civilizované zemi, jakou je Amerika, vůbec potkat? Abyste se nedivili! To se prostě na jedné takové silnici odnikud nikam přejede časová clona a šup! Už jsme v roce 1959, v době, kdy celá naše sedmička ještě dávno a dlouho chodila po houbách a kdy svět vypadal úplně, ale úplně jinak... (Mysak137)

(více)

Recenze (40)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Chtějí lásku, přátelství, jsou jedni z nás. A pěkně zpívají. Ale uživatelé CSFD na nich našli chybičky. To umí, to jim potíž nedělá, klady hledají už nápadně hůře. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Úsilí producentů a vydavatelských společností, které je korunováno komerčním úspěchem (byť jenom krátkodobým), by mělo být souzeno hned po zločinech proti lidskosti...drzost obřích vydavatelství prohlašujících, že kopírování zabíjí hudbu, a zároveň produkujících podobné skvosty jako tenhle, zatím nebyla překonána... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Čím jsou ty holky blbější, tím jsou hezčí a mé hormony nemají to srdce nedat alespoň jednu hvězdičku. Jinak je to celý sračka par excellance a představitelé "chlapců" vypadají jak uprchlíci z Jedličkova ústavu, kreténi. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Ušlo to, ale už bych to nikdy nechtěl vidět se zvukem a jen bych koukal na ty holky. Chudoučké a hloupoučké. ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Jediná místa, kde bych pro příště S Club 7 snesl, by bylo v Černobylu nebo u zdi před popravčí četou. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Je jedno kam přijedou, když budou mezi nima ty tři pašandy, tak se dá jeden díl vytrpět... musí ale hodně točit plážový scény. ()

Klárka 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 13, tak jsem je milovala, měla jsem všude jejich plakáty a písničky znala nazpaměť. Nemohla jsem na ten seriál koukat, protože jsem v tu dobu byla na tréninku, tak jsem vstávala o půlnoci! kdy to opakovali a koukala na to. Proto 3 hvězdičky - z nostalgie. :) ()

Reklama

Reklama