Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (127)

Skip 

všechny recenze uživatele

Docela slušná jízda. Scénář ozvláštněný pohledem ze třech úhlů. V závěru to ale ztrácelo na dynamice a některé scény byly vyloženě trapné (hysterický záchvat jednoho z teploušů). Celkově mírný nadprůměr, který jednou bohatě stačí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sympaticke spojenie troch roznych pribehov, ktore spolu tvoria jeden uceleny film. Znamejsie mena su snad len Timothy Olyphant {Scream 2} a sarah Polley {dawn of the Dead z roku 2004}. Vynimocne sa US styl humoru dost priblizil tomu europskemu, takze da sa dostatocne nasmiat. 64 % ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Šedý začátek, který se rozjede v nepředvídatelném tempu a rozmanitosti. Každá z postav je nějak zapletená v celkovém příběhu o sehnání drog na večírek. Zažijeme tolik neskutečných příhod. Život je plný překvapení a problémů a je pouze na nás jak budeme uskakovat překážkám. Výborný Timothy Olyphant jako feťák romantik a William Fichtner coby úchylný policajt, který je trochu jiný :-) Hudební doprovod sedne skvěle a během filmu jedete na příjemné vlně až do konce. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Pozor, hodnotím pouze originální verzi, kterou jsem před lety viděl v kině, nevím, jak bude film působit nadabovaný... Jinak, je pravda, že je plný samoúčelností a po zamyšlení je tak trochu o ničem, ale kouká se na něj dobře, někteří herci se snaží, dva tři dialogy jsou skvostné a hudba je velmi lahodící. Celé je to evidentně inspirované Tarantinovým Pulp Fiction, bohužel to postrádá jeho lehkost... ale pokus to je slušný a určitě stojí za shlídnutí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Temná a podráždená tínedžerská komédia, ktorá je tiež jednou z najzaujímavejšie nepredvídateľných amerických komédií od filmu Pulp Fiction. 7/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dobrá mozaika skládající se z několika propojených příběhů, jak to bylo tenkrát zvykem a opičením podle Pulp Fiction. Ale to nevadí, tohle se docela povedlo. Je to o drogách, sexu, zbraních a multi level marketingu. Skvělej soundtrack. Nevím proč, ale dycky se mi to pletlo s Human Traffic (možná kvůli použité hudbě nebo extázi?). A příhoda z Vegas mi asi připomněla jednu historku z Lásky nebeské, jak ten Brit jede do USA kamsi a balí tam buchty. Byla to zábava a vidět to takhle po X letech potěšilo - i když už to není taková bomba, jak když jsem byl mladší. Za tohle mám Douga Limana nejrači, ale vidět to za život asi 3x už stačilo, protože už teď mám nutkání jít s hodnocením trochu níž... ()

danoo 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie s nepredvídateľným príbehom, ktorý nie je ani na moment zmätený či mätúci. Môžeme síce polemizovať o podobnostiach s filmami Quentina Tarantina, avšak dejová línia s Amway je akoby napísaná životom. Kto neskúsil, neuverí. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Go je skvelý film. Tvári sa ako teenage hovadina. Ale pritom nadhľad v dialógoch, pohnútky postáv, vyskladanie scenára atď naznačujú, že je to veľmi sofistikovaná...........................................................................teenage hovadina. 😰 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když si chce Simon vyjet na víkend do L.A., přemluví svoji kolegyni, aby za něj vzala šichtu v obchodě. Když se u pokladny objeví dva mládenci s tím, že by si chtěli koupit něco speciálnějšího, rozhodne se za Simona vzít i tento obchod. Ale nic není tak jednoduché jak vypadá - a když se něco může pokazit, tak se to také pokazí ... Tento film se skládá ze tří navzájem propojených příběhů, přičemž kvalitativně mají hodně sestupnou tendenci. U prvního (Ronna) jsem se bavil skvěle - hlavně při rozhovoru Ronny (Sarah Poley) s drogovým dealerem. Druhý příběh (Simon) mne bavil už o řád méně, ale přesto to bylo ještě docela v pohodě. Za to třetí příběh (Adam a Zack) mne nebavil skoro vůbec, a nějak jsem s utrpením čekal na závěrečné titulky. Když se to hezky zprůměruje, tak mi vychází průměrné 2.5 hvězdičky, a díky Sarah Poley a Katie Holmes zaokrouhleno nahoru... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická akční komedie o řadě nešťastných rozhodnutí, několik dějových linek které se zaplétají jako vánočka. Není to nic zázračného, ale příjemně to utíká a objeví se tam hned několik obličejů, které jsou známé i po šestnácti letech. Trochu humoru a nadsázky nechybí, ale málo na to, aby to byla komedie a moc na to, aby to bylo drama. Kdybych hodnotil hned po filmu, asi bych dal trochu více, ale časem si člověk uvědomí, že ta našlápnutost není zase tak skvělá, když dozní. ()

masw 

všechny recenze uživatele

No film mě překvapil, čekal jsem nějakou lacinou sračku, ale mýlil jsem se! Film je pěknou směsicí akce a skvělého humoru. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně výborně zahranou roli v podání poldy z Invaze Williama Fichtera, dále poprvé mi blízskou Katie Holmes a standartně skvělou Jane Krakowski v malé, ale vynikající a vtipné roli. No kdo tenhle film neviděl ať se těší, protože příjde možná i Santa Claus a Kojak. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Taký nevinný supermarket a aké kšefty v ňom začínajú. Dokonalé Pulp Fiction to nie je, ale blíži sa. A čo z toho vyplýva? Že drogy jsou špatné, hmmm...? Najkrajšie na filme je, že je ako ten vianočný darček - čakáš, otvoríš a je v ňom niečo celkom iné. –––– Je to bezpečný mít rádio takhle na koulích? –––– V zásadě napůl sice zcestně a napůl neplánovaně udělali jsme dobrou věc. ()

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama