Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Síce sa nejedná o typickú komédiu ale skôr o ľahšiu, resp. film s prvkamy humoru, je film celkovo príjemne ladený ale hlbokú stopu nezanechá. Pozerá sa na to fajn hlavne vďaka Rickymu Gervaisovi, ktorý filmu dáva nádych vďaka svojskému typu humoru. Film zbehol, neublížil, ja som sa pousmial a šiel spať. Pohodka na večer, ale nič viac. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Představa, že když hlavní roli hraje můj oblíbený komik Ricky Gervais, tak by to mohla být zábavná komedie, byla evidentně velice naivní a mylná. Žvásty, nuda, klišé, ale vtipná písnička na začátku - spojení ducha a I´m looking through you mě pobavilo...jen škoda, že to byla jen ta jediná zábavná věc z celýho filmu... ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš romantická než komedie i když to tak zpočátku nevypadá. Zejména první třetina je plná sarkasmu a vtípků, o které se stará Gervais jako zapšklý zubař a dialogy mezi nimiž patří k nejlepším vyplňování vstupního dotazníku v nemocnici, otázka zda došlo či nedošlo při operaci k nějaké komplikaci nebo první rozhovory s Gwen. Ovšem současně s tím jak se scéně objeví Tea Leoni coby Gwen, začne se komedie překlápět do nefalšované romantiky, což možná ne každému sedne. U mě dobrý. Přestože Gervaisovi sedla spíš původní rovina sarkastického protivy, dokázal ustát i rovinu zamilovaného obětavce, Tea umí být stále přesvědčivě sympatická a romantika a city netlačí na pilu nijak drasticky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že film až moc hrotí citovou stránku věci. Kdyby si snímek jel hezky svou hladinku křížence romantiky a prdele bylo by to lepší. Ricky Gervais nedostává pro svou typickou značku - sakristický poznámky tolik prostoru jako v Komparzu, ale i tady má pár míst na hlášky co by rozesmáli i krysu v zubech kočky. A Tea Leoni je fakt kus poctivý kosti, ta mě napsat odněkud z iglů, abych jí přijel zahřát, tak bych poslal všechny eskymáky na dovču, protože takovou seanci co bych tam rozjel s Téaou nebo jak se to blbý jméno skloňuje . ještě žádnej eskymáček ani iglů nezažilo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že zásadní okamžik, který změní můj poněkud skeptičtější pohled na film, se dostaví až těsně před jeho těsným koncem. Má to jistě svůj opodstatněný důvod, o to víc je závěr emocionálnější, ale čekal jsem malinko více. Záplavy slz alá Duch s P. Swayzem a D. Moore se nekonají, ale i tak svou přítelkyni tímto filmem potěšíte. :-) Zajímavosti: Je zde jistá scéna, kdy jsem se fakt lekl, ikdyž jsem to čekal...kam se hrabou všechny horory :-) 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Při natáčení prohlásil Gervais, že to je poslední film, ve kterém hraje a nemůže mluvit do natáčení. (don corleone)
  • Přestože se po střetu s autobusem stane z Pincuse (Ricky Gervais) nehmotný duch, je vidět, jak na jeho bílé tričko vrhá stín jedna z osob v davu, za nímž Pincus stojí. (ČSFD)
  • V jedné scéně je možné si všimnout, že se Téa Leoni podívá na Grega Kinneara, ale on je přitom duch a nemůže být tedy viděn. (bosan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno