Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pěti letech od neuzavřených vražd mladých žen se pachatel přihlásí o pozornost dalším zločinem. Dítě s Fáberovou se pustí do případu, který je zavede hluboko do minulosti na letní tábor. (Česká televize)

Recenze (30)

elodieB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Denise je milá a sympatická. Navíc má v tomhle díle logiku. Nicméně je zajímavé, že Fáberová o existenci "nevlastního" bratra nemá ani ponětí, i když je jasné z dílu Falza, že jeho matku zná až tak dobře, že kvůli ní odešla z otcovského domu. Proč, když se někdo už jednou rozhodne dělat seriál, musí to podělat zfušovaným a odflinknutým scénářem? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl zajímavej snad jenom pohledem na Mariku Šoposkou, jinak, že bych byl nějak zvědav kdo je pacahtel nebo dokonce napjat to ne. Například ta celá linka s dítětem s malým "d" mě přišla úplně pitomá. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nějak podezřele velkou roli při odhalování pachatelů (kteří se navíc chovají čím dál pitoměji) začíná hrát náhoda. A kriminalistka, která si (přes své mládí) dvakrát neví rady s IT a poradit jí musí týnejdžr, to už je fakt klišé jako prase. Ale atmosféra ani humor ani nadále nechybí a tak je to u mne stále za 4*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak v něčem zajímavý případ, jenže utopený v onom myslím že nechtěně parodickém hávu. Policejní hlídač naletí na trik falešnému kurýrovi? No tak. A když Dítě ví, kde pachatel je, proč hlídači rovnou nezavolá? Navíc ta linka s malým Denisem a s táborem, to je taky dada. Marika se sice po dětech ukáže v plavkách, ale ona se ráda svlékala před kamerou i dřív a full, a ke všemu byla mladší, takže ani tohle mě nějak nebralo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si doopravdy myslím, že si Jan Pachl dělá z nás diváků regulérně srandu, a když jde tahle záležitost na obrazovku, tiše se doma pochechtává, jak to zase budeme všichni řešit. Pokud to tak opravdu je, musím uznat, že se mu to skvěle daří. Téma epizody- tradičně skvělé, samotné provedení- tradičně chabé. A znovu jsem věděl, kdo je vrah, jen co se objevil poprvé na scéně. Vždycky, když se tvůrci z ničeho nic začnou déle věnovat prakticky bezejmenné, vedlejší postavě, je vymalováno. Nejhorší byl ovšem fakt, že by se bez dovolené na Seychelách vlastně nic nevyřešilo. / Poučení: Podzimní tábory jsou zjevně zábavnější než ty letní. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Jen tak. Koukání na obrázky a myšlení na něco jiného. Do toho stavu degradovala tahle detektivka dicela rychle. A navíc mi došly cigaretové papírky. Snad by se to dalo snést s herci z doby před padesáti lety. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě bavil. Měl atmosféru, zajímavý děj, humor i dost napětí. Vyjednavač Dítě a Dítě na táboře. Jen to léto kdy jsou stromy oděny do barevného hávu bilo do očí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je, jakoby jsme sledovali úplně jiný seriál. Vyšetřuje se nový případ ještě žijící oběti, který má spojitost s pět let starými vraždami - to je důvod, proč to vyšetřuje Oktopus. Jsme tentokrát uprostřed děje, víme, o co se pachatel pokusí, otázka je, zda metody vyšetřovatelů Oktopusu budou dostatečně rychlé. Pak tu máme poprvé také výjezdovku, chybí tu zcela humor (až na Dítěte na táboře), žádné špičkování Krobota a Šopovské. Ano, jako krimi případ je do výborný díl, dokonce plný napětí. Ale ve srovnání s ostatními díly do série prostě nezapadá. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý hacker vysvětluje že dá dostat do zaheslovaných stránek přes "backdoor odkaz". Zadní vrátka (anglicky backdoor) je v informatice název metody, která umožňuje obejít běžnou autentizaci, která za běžných okolností brání uživateli v neoprávněném využívání počítačového systému. Pokud jsou zadní vrátka v softwaru či hardwaru zabudována, mohou být využívána k seriózním účelům (např. pro univerzální heslo pro servisní přístup), avšak často jsou zneužívána vládními špionážními organizacemi např. NSA. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Jsem nevěděla, že jste vyjednavač." "Jsem se málem posral. Jako krimi je to sotva průměr, ale funguje atmosféra a začíná mne bavit ústřední duo, které jsem na začátku nemusel. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu hledání sériového vraha, takové, že máte pocit, že se hledá nějaký zloděj co nejdřív kradl někde v Praze, pak po táboře. Nějak se z toho vytratilo vyšetřování těch dvou předchozích případů. Případ vlastně vyřešil jeden backdoor odkaz na internetu. Nevím i když tam byly zajímavé prvky, příjemné prostředí tábora a závěrečná akční scéna, tak mi to přišlo dost slabé. A vedlejší linka se zapůjčeným bratrem byla takové klasická. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se z nezajímavých kauz zatím nikam neposunul. Sem tam se objeví dějová linka s potenciálem těžko pochopitelným nebo fakt hloupým. Jako třeba v tomhle díle ta slepá holka nebo kluk, který díky IT dovednostem výrazně pomůže k vyřešení případu. Nicméně se mi líbí Šoposké projev. Neusmívá se, jen se tváří, jako by měla všechno na háku, flegmaticky. Myslím, že se přizpůsobuje Krobotovi, který také žádné emoce neprojevuje. Ač jsou oba rozdílní, v téhle monotónnosti si jsou podobní a Šoposké ta poloha sluší. ()

Reklama

Reklama