Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted Brooks má v Miami úspěšnou praxi, velký dům, silný sportovní automobil a je neustále obklopen krásnými ženami. Jednoho dne se Tedův život obrátí naruby, když dostane předvolání, aby odletěl na Aljašku do městečka Tolketna a vyzvedl si tu věci po jakési Lucy Watkinsové, která ho ve své závěti uvádí jako svého syna a dědice. Až teď se dozví, že byl adoptovaný. Po příjezdu na Aljašku se seznámí s podivínským pilotem Georgem, šamanem Petrem, sympatickou Barb a drsným Jackem Johnsonem, kterému ovšem nikdo neřekne jinak než Hromový Jack. Ten, jak se zdá, ví o jeho matce mnohem víc, než je ochoten připustit. A pak přijde další šok, když Ted zjistí, že tím úžasným dědictvím, které zbylo po matce, nejsou peníze, ale stará chata a smečka polárních psů. Ta má velké šance zvítězit v blížícím se 112. ročníku extrémně náročného pětidenního závodu. Není tedy divu, že má Jack na psy spadeno a snaží se Teda přesvědčit, že Tolketna pro něj není vhodným místem k pobytu, proto by se měl psů co nejrychleji zbavit a zmizet. To je ovšem hozená rukavice, kterou Ted nemůže nechat ležet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

jako odechoka přímo skvělé všichni byli úžasní zdraví deda :-) James Coburn jako starý děda perfektní ty jeho ruce věk je nemilosrdný jsme na tom všichni stejně deda :-) a psi byli přímo nádherní deda :-) nesouhlasím s Orlau32 naopak je to k zamyšlení co je v životě důležitější deda :-) viděno 10x kdo našel tu krásnou dívku z filipín ? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film mal za následok, že som začal milovať omnoho viac Aljašku a hlavne psov typu Husky, títo boli mimoriadne krásni. Taktiež scenérie, turnaj, postavy a sranda s kontrastom s Miami ma zabávali a fascinovali celý film. Spájam si ho tak so zimou ako aj s letom. Dobrodružná komédia pre celú rodinu s húfom bláznivostí. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak jako waltdisneyácká blbost pro děcka, to je jasný, ale aji mě to docela bavilo. Obzvlášť povedený jsou psí grimasy. Jinak příběh už tisíckrát ohranej, akorát v jiným prostředí. Humor často dost pro fakany a předvídatelnej, ale někdy docela originální. Průměrná podprůměřina pro válecí odpoledne... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě zbožňuju. Pouštím si ho každé Vánoce a pokaždé se dobře zasměju. Je tu všechno, co potřebuju u komedii. Vtipné scénky, vtipné dialogy, ti psi s až moc lidskými obličeji taky mají své kouzlo. Příběh je sice jednoduchý, ale důležité je se hlavně zasmát. A to mě se vždy povede. A navíc Cuba Goodinj Jr. je v hlavní roli naprosto skvělý a přesvědčivý. Přiznávám, že místy je to až trochu trapné, ale málokterá komedie mi některými dialogy nepřijde trapná. Holt ne každý má stejný smysl pro humor, takže se nikdy nezavděčí všem. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +chundelatí huňáčci, nádherná krajina, slušná hudba, happy end –hodně vtipů vyzní naprázdno, slabší děj, příběh/// Je to krásný rodinný film u kterého jsem se trošku nudil a sem tam bavil. Trošku to chtělo propracovat scénář, být to víc drsnější a akčnější a nebo jen stačilo aby se film bral vážně. Nic z toho však nečekejte, prostě se jen usaďte a dívejte se. Přec jen nějaký ten důvod se najde. PS: Démon ruleZz .-)/// Celkem 61%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)
  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)

Související novinky

Reklama

Reklama