Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (772)

golfista 

všechny recenze uživatele

V žánru komedie je Adam Sandler čím dál lépe použitelný. Už to nejsou jenom grimasy, takže vážné role po "Opilí láskou" budou určitě následovat. S Drew Barrymore jim to tady navíc docela sedlo... Takže - výborný nápad, ze kterého asi šlo vytěžit něco navíc, ale já se fakt pobavil. Hlavně při každé "steroidové hlášce" Seana Astina :) .... Je to asi trošku moc hvězdiček, ale nebýt těch několika "vtípků", které balancování na hraně vkusu nezvládly a spadly do trapnosti, bylo by to vážně za čtyři. Takhle je to 70%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi dobré tri hviezdičky, čiže TOP, čo u mňa "klasická hollywoodska romantická komédia" môže dostať, Adama Sandlera mám od zhliadnutia "Punch-Drunk Love" nesmierne rád a teda sa dokážem pozerať aj na menej náročné filmy, kde nemusí ani tak veľmi hrať (aj keď to dokáže priam geniálne). Tento bol spomedyi nich navyše o príjemné poznnie lepší. Zápletka balansujúca medzi Mementom a Na hromnice o den více zaobalená do hawajskej romantiky s podarenými scénkami, vtipnými zvieratkami, mužo-ženom z nemecka, konečne aspoň raz vtipným schneiderom sťa niekoľkonásobným otcom/surferom a steroidným bratom krásnej Drew Barrymore, to všetko robí tento film príjemným sobotným večerným kinom. Iba jedna výčitka (POZOR SPOILER) 10 sekundový Tom nebol vôbec vtipná postavička, inak som bol vcelku spokojný aj s vyriešením záveru, ktorý síce bol "romantický ako repa" no vďaka samotnej nosnej téme bol trošku netradičný. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Moje asi jedna z nejoblíbenějších romantických komedií vůbec. Originální nápad zaštiťuje citlivě režisér a táhne ho hlavní dvojka - Sandler s Barrymore a nutno zdůraznit, že jim to tehdy neskutečně sedlo. Asi netřeba více dodávat, rád si film občas připomenu a znovu se při něm bavím...90% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Až na opravdu jen pár vtipných momentek je to celé silně o ničem. Absolutně mě neoslovil příběh a všechny věci okolo. To už tu bylo skoro milionkrát a ve většině případů snad i lépe. Sandlera a Schneidera mám jako komediální herce hodně rád. Schneider ve vedlejší roličce nezklamal. Právě on se staral o veškeré vtipné pasáže. Kéž bych mohl o Adámkovi napsat totéž. Takhle si kvalitní komedii rozhodně nepředstavuji. I když se pokusím být nejhodnějším člověkem pod sluncem, tak nedám více než pěknější 1 *. Hrozně jsem se u toho nudil. Po asi 15 minutovém úvodu film nemilosrdně ovládne stereotyp, který je bohužel absolutně nekoukatelný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zřejmě zatím nejlepší Sandlerovka co jsem viděl. Film běží příjemným tempem a ničím neurazí. Dobře se na něj kouká i po druhé, po třetí a víc krát. Když ho dávají v televizi kouknu se na něj znova a rád. Adam Sandler mi nepřijde jako komik i když je to celkem slušný herec to Rob Schneider je správnej magor a v tomhle filmu je to jasně znát. U všech jeho scénách jsem se musel smát to jinak nešlo jelikož ta postava co on hraje je naprosto dokonalá. Jako komedie postačující nijak excelentní přesto patří pro mě mezi jednu z nejlepších bláznivých komedií. --- Asi se mi zase potrhaly stehy....Máš kočku? Někdo mi totiž líže rány!! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • V Sea Life Park na Havaji nie sú v skutočnosti žiadne mrože. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2004 ve Westwoodu v Kalifornii. (Varan)
  • Skutečná kavárna Hukilau se nachází na 55-662 Wahinepee St. Laie, Havaj. (veronikajel)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama