Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (772)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další komedie od Adama Sandlera, která má srdce a určitě hodně k nabídnutí divákovi. Tentokrát jsem se ale tolik nebavil jako jindy a i přes Drew Barrymore a její "nemoc", která dovolila filmu neuvěřitelné nápady a neustálé opakování, mi na snímku něco chybělo. Možná to byl zajímavější konec nebo nějaký pořádný extra překvapující nápad, který se nedostavil. Jinak rozhodně slušná oddechová záležitost, která nezapadne mezi ostatní oddechovky díky originálnímu nápadu, který už nikdo nezopakuje (jinak to je čistý plagiát:))takže čekám na remake). ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost (i když značně inspirovaná Groundhog Day), která moc humoru nepobrala (povětšinou infantilní vtipy, kterým jsem se prostě nesmál), ale jako "romanťák" funguje velmi dobře. K tomu se sympatickou hlavní dvojicí, výborným soundtrackem a (ne)čekaným koncem (pomineme-li fakt, jak se Lucy asi dokázala každý den vypořádávat s "novou rolí"). Podle začátku to vypadalo na podprůměrnou rutinní záležitost, ale celkově to vidím na lepší 3*. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +zajímavý příběh, vtipné i vážné scény, kouzelná Drew Barrymore, sympatický Adam Sandler, příjemná hudba -jinačí (méně vtipné) než jsem čekal/// Oba hlavní představitelé určitě nepatří mezi mé oblíbence. Ovšem zde jejich postavy byly velice milé a příjemné. Děj, herci, nic z toho nebylo nijak křečovité, trapné nebo snad příliš fekální. Líbilo se mi prostředí ve kterém se film odehrává a rovněž zvířátka a jejich kreace. Henry Roth je dle mého velice slušný a vynalézavý člověk. Lucy je naopak velmi zábavná a přátelská. A byla radost tyto dva pozorovat, jak se každý den seznamují novu a znovu. Příjemný a dojemný film./// Celkem 85%/// ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komediálno - romantický koktejl, namiešaný packalom a kde robí najlepšiu zábavu Schneider (to hovori samo za seba). Nápad je fajn (Hromnice som nevidel) a ako čisto romantický film s inými hercami (hlavne Sandler mi liezol kvalitne na nervy) to mohlo byť výborné. Strata pamäti v dôsledku autonehody a láska k človeku, ktorý ma ráno nespoznáva sú samy o sebe tak silné a vážne témy, že by si z prehľadom vystačili bez nejakých komických vložiek. Žial humor ako prostriedok na "uvoľnenie atmosféry a sprístupnenia filmi širšiemu publiku (rozumej - viac money)" degraduje celý film na úroveň Prcičiek a pochováva slušnú romantickú linku. Pytké až beda... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

stalo se to jednoho dne a adam sandler se cítil jak omámen. drew barrymore vypadala jako víla, které paměť zabloudila. byla jeho scarlet, co děravou má paměť. on rozflákal svoje auto, hrál si na dělníka, zmrzačil kamaráda a málem vlastní vinou přišel o tučňáka. měl tajný sen, jak moc by jí chtěl. tak přišla (další) první pusa............. . asi takhle, tohle jsem nevymyslel já, ale ve filmu toto (píseň) zpívá A.S. a dá se říci, že vystihuje děj i duševní ,,rozpoložení" snímku. A.S. mě nepřesvědčil o tom, abych na každý jeho nový počin čekal s jazykem na vestě (nemyslím z vyděšení) a D.B. je prostě starší než v E.T. film je normální americkou komedií, se zajímavým námětem ve kterém se také dozvíte, čím straší mroži ve volném čase v moři ostatní savce. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Původní scénář se odehrával v Seattlu, který je domovem jeho autora George Winga. (imro)
  • Dr. Keats (Dan Aykroyd) ve filmu říká, že Lucy a její rodina jsou podporováni magnátem T. B. Callahanem. Postavu se stejným jménem ztvárnil Chris Farley ve snímku Tommy Boy (1995), kterou rovněž režíroval Peter Segal. (imro)
  • Ve filmu je uvedeno, že Ula (Rob Schneider) má na levém boku jizvu od napadení žralokem. Když však v jedné ze scén Ula pomáhá Henrymu (Adam Sandler) opravit loď, na jeho boku se rána nenachází, přestože si o ní hned v další scéně povídají. (Lembi4)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama