Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Memento romanticko – komediálně. S přihlédnutím k faktu, že Adam Sandler se svým „hereckým talentem“ nemá na to, aby utáhnul celý film, že mu k tomu sekunduje dlouholetý kamarád Rob Schneider, a že o hereckých kvalitách Drew Barrymore by se dalo dlouhodobě přít, se tak míra nějakých očekávání blíží nule, které však výsledek v mnohém předčí. Nemalou zásluhu na tom má rozhodně režisér Peter Segal, který dokázal oba „komiky“ umírnit na snesitelnou hranici a hlavně většinu vtipů nechal jít jaksi mimo ně. Takže nejzábavnější se nakonec stává mroží samec (ve všech možných významech tohoto slova) či malý tučňák, kteří mají naprosto fantastické výstupy, za což patří velké uznání jejich chovatelům a cvičencům. Škoda jenom poněkud zmateného a nelogického děje, kterému naštěstí ztracený dech dokáže ve správnou chvíli dodat právě režisér. Takže bez vulgarit a trapností, které byly nahrazeny jednoduchostí a hravostí, si říkám, že tři hvězdičky jsou velmi solidním hodnocením. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera fakt nemusím, ale v téhle romantické komedii mně nějak echt nevadil. Už je to kupodivu v poslední době druhý film ( po Kurzu sebeovládání) s ním, co ho "mohu" popřípadě ho „rozdejchám“ a kdo ví jak to bude dál .-) . Ovšem všehoschopný trapák Rob Schneider (můj horký kandidát na hlavní roli v nějaké reality show zaměřenou na zvracení, kálení či močení v přímém přenosu apod.) brrrrrr a nebýt stupidních scén typu zvracející mrož apod. – je to fakt docela příjemná podívaná ovšem zmiňované rušivé elementy výsledný efekt či dojem notně táhnou dolů a to je škoda. Velká škoda... ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Příjemná odpočinková komedie, v níž téměř nenajdete trapné vtipy. Naopak těch povedených je v ní fakt hodně a já se s chutí smál. Zápletka sice zajímavá, ale trošku hloupoučká a naivní, ale to vůbec nevadilo, protože všechny ty Sandlerovy nápady a Astinovy hlášky (ostatní postavy měly tak jednu dvě povedený) byly rozhodně na palec nahoru... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie s úžasnou dvojíicí Adam Sandler, který mne poslední dobou začíná oslovovat čím dál tím více a Drew Barrymore, o které tvrdím už dlouho, že v ní hřímá obrovský talent. Další velké plus je bezesporu originalita a jelikož jsem o filmu nevěděl nic kromě toho, kdo v něm hraje, tak asi chápete, že jsem docela koukal :)......Mohu jen doporučit. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne jeden z najlepších filmov s Adamom Sandlerom a jedna z top 10 mojich najobľúbenejších komédií. Dobrých komikov a nielen komikov ale aj ľudí ako je Adam vidím v Hollywoode veľmi málo. Film patrí medzi moje obľúbené aj keď sme to videli už aspoň 50x. Sandler tu zvládol dve role s neuveriteľným prehľadom. Na jednej strane klasický vtipkár a na druhej veľký romantik. Ak sa niekto chce výborne pobaviť a zároveň si želá aj trošku romantiky splní film všetky očakávania. A chce to predsa len originalitu zbaliť ženskú na 50 spôsobov a každý deň inak. To dá prácu, ktorá je v závere predsa len ocenená. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Ve filmu je prozrazen konec snímku Šestý smysl (1999), což svého času některé diváky dost naštvalo. (natt27)
  • V Sea Life Park na Havaji nie sú v skutočnosti žiadne mrože. (Arsenal83)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno